Ιταλία

Ραϊόλα: «Απείλησαν τον Ντοναρούμα ακόμα και με θάνατο»

Σοκαριστικές αποκαλύψεις αναφορικά με την υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα από τον Μίνο Ραϊόλα.

Βόμβες έριξε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο Μίνο Ραϊόλα αναφορικά με το θέμα της μη ανανέωσης του συμβολαίου του Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα με τη Μίλαν.

Ο εκκεντρικός μάνατζερ του 18χρονου Ιταλού έκανε λόγο για απειλές από πλευράς «ροσονέρι» τόσο προς την οικογένεια του παίκτη, όσο και στον ίδιο τον τερματοφύλακα που έφταναν μέχρι και στην απειλή της ζωής του.

«Η κατάσταση έχει βίαιη και εχθρική, οπότε υπήρξε αδιέξοδο.

Πήραμε μια απόφαση που δεν θέλαμε. Δεν είχε να κάνει με τα λεφτά. Απειληθήκαμε. Η οικογένεια του Ντοναρούμα απειλήθηκε, τόσο με το να μην παίζει ο παίκτης, όσο και με θάνατο. Δεν μπορείς να κρατήσεις έναν παίκτη με το να τον απειλείς.

Υπάρχει το ρίσκο να χάσει μια χρονιά, αλλά όλο αυτό φτάνει στα όρια του bullying.

Ποτέ δεν μιλήσαμε για τα λεφτά ή τις ρήτρες, γιατί δεν μας επετράπη να μας φτάσουμε τόσο μακριά.

Ήταν έτοιμος να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αφού δεν υπήρχαν αμφιβολίες στο μυαλό του. Μας ανάγκασαν να σταματήσουμε τις διαπραγματεύσεις, λόγω της κατάστασης που διαμόρφωσαν γύρω από τον παίκτη. Παίρνω την ευθύνη. Μας ανάγκασαν. Μου είπε ο Ντοναρούμα: “Ειλικρινά, Μίνο, δεν νιώθω ότι είναι σωστό να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις όταν αυτοί οι άνθρωποι με προσβάλλουν και απειλούν εμένα και την οικογένειά μου”.

Για παράδειγμα υπήρχε ένα πανό μπροστά στα γραφεία της ομάδας. Μια ομάδα θα έπρεπε να προστατεύει τους παίκτες της και να φροντίσει να φύγει αυτό το πανό», είπε μεταξύ άλλων ο γνωστός μάνατζερ που διέψευσε ότι έχει οποιαδήποτε επαφή με τη Γιουβέντους ή τη Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του παίκτη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x