Ιταλία

Ραϊόλα: «Οι οπαδοί της Μίλαν πρέπει να απολογηθούν»!

Τη συγγνώμη των φιλάθλων της Μίλαν περιμένει ο μάνατζέρ του, Τζανλουίτζι Ντοναρούμα, Μίνο Ραϊόλα, καθώς κατηγορήθηκε έντονα πως παρότρυνε τον κίπερ να εγκαταλείψει το κλαμπ, κάτι που τελικά δε συνέβη.

Ότι πρέπει να απολογηθούν για την έντονη κριτική που του άσκησαν, δήλωσε για τους φαν της Μίλαν ο Μίνο Ραϊόλα.

Ο διάσημος μάνατζερ κατηγορήθηκε έντονα πως προσπάθησε να μεταγράψει τον Τζανλουίτζι Ντοναρούμα σε άλλη ομάδα, λόγω της αρχικής άρνησης του παίκτη να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους «ροσονέρι».

Ωστόσο, ο 18χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε νέο συμβόλαιο και θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται με την κοκκινόμαυρη φανέλα.

Στον ραδιοφωνικό σταθμό “Radio Crc”, ο γνωστός μάνατζερ δήλωσε πως: «Ο Ντοναρούμα έμεινε στην ομάδα και νομίζω πως τόσο οι οπαδοί, όσο και οι δημοσιογράφοι θα πρέπει να απολογηθούν για την κριτική που μου άσκησαν. Είμαστε η μόνη χώρα όπου οι φαν έχουν τόσο μεγάλη επιρροή πάνω στις ομάδες, κάτι που θα έπρεπε να σταματήσει. Επίσης, θα ήθελα να επισημάνω πως δε ζητήσαμε ποτέ το περιβραχιόνιο του αρχηγού, απλά μας δόθηκε».

Για την ήττα της Ιταλίας με 0-3 από την Ισπανία, στο πλαίσιο των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου, είπε ότι: «Δε νομίζω πως ή εθνική μας αποτελείται από λιγότερο καλούς παίκτες, ωστόσο, όταν παίζεις “βόλεϊ” εναντίον τους, λογικό είναι να χάνεις! Διαθέτουμε ποδοσφαιριστές υψηλού επιπέδου, ο τρόπος, όμως, που παίζουμε θα πρέπει να γίνει πιο μοντέρνος».

Επιμέλεια: Ανδρέας Κατσικάρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x