Ισπανία

Ράκιτιτς: «Δεν φεύγω από την Μπαρτσελόνα»

Ξεκάθαρος όσον αφορά το μέλλον του εμφανίστηκε ο Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος υπογράμμισε πως δεν αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα.

Τέλος στα σενάρια που τον θέλουν να αποχωρεί από την Μπαρτσελόνα με προορισμό την Ίντερ έβαλε ο Ιβάν Ράκιτιτς, διαψεύδοντας τη φημολογία που είχε προκαλέσει ένα δημοσίευμα της «Mundo Derpotivo».

«Δεν ξέρω γιατί με σύνεδεσαν με την Ίντερ. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Σέβομαι όλες τις ομάδες. Η Ίντερ έχει μια πολύ καλή ομάδα και παίξαμε εναντίον της φέτος», δήλωσε ο Κροάτης μέσος στην καταλανική εφημερίδα και πρόσθεσε:

«Έχω συμπαίκτες και τους σέβομαι, αλλά ένα πράγμα δεν αναιρεί το άλλο. Θα είμαι εκεί που θέλω να είμαι εγώ και αν η Ίντερ ενδιαφέρεται για εμένα σημαίνει ό,τι κάτι κάνω καλά, αλλά είμαι χαρούμενος στην Μπάρτσα».

Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος υπογράμμισε: «Η οικογένεια μου και οι κόρες μου είναι χαρούμενοι εδώ . Δεν σκέφτομαι τίποτε άλλο. Ήταν μια κατάσταση που δεν δημιούργησα εγώ. Έχω συμβόλαιο για αλλά 3 χρόνια και είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ. Σέβομαι την Ίντερ, αλλά ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Φαλάρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x