Ισπανία

Ράκιτιτς: «Το μυαλό μου είναι στην Μπαρτσελόνα»

Τέλος στη φημολογία περί αποχώρησής του από την Μπαρτσελόνα έβαλε ο Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του στους πρωταθλητές Ισπανίας.

Για ένα ακόμα καλοκαίρι οι φήμες που θέλουν τον Ιβάν Ράκιτιτς μακριά από την Μπαρτσελόνα δεν λείπουν.

Ωστόσο, όπως δηλώνει ο ίδιος ο Κροάτης διεθνής μέσος, η πρόθεσή του είναι να παραμείνει στους «μπλαουγκράνα», όντας παράλληλα "ανοιχτός¨" σε ενδεχόμενο μελλοντικής αποχώρησης για έναν νέο "σταθμό" στην καριέρα του.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, στο πλαίσιο της προετοιμασίας πριν από το φιλικό της Μπαρτσελόνα κόντρα στην Τσέλσι, ο διεθνής Κροάτης χαρακτήρισε συνηθισμένη τη φημολογία γύρω από το μέλλον του, ενώ δήλωσε ότι δεν αποτελεί προτεραιότητα της διοίκησης να ασχοληθεί με πιθανή πώλησή του.

«Έχω μιλήσει με τον πρόεδρο για αρκετά θέματα, αλλά προς το παρόν ο σύλλογος έχει άλλα πράγματα να σκεφτεί από την περίπτωση μου. Ο πρόεδρος θέλει το ίδιο με μένα, το οποίο είναι να δημιουργήσει ένα καλό σύνολο που θα ευχαριστεί τους φιλάθλους», δήλωσε ο Ράκιτιτς και συμπλήρωσε αναφορικά με τις δικές του προθέσεις:

«Είμαι ανοιχτός σε όλα τα ενδεχόμενα, αλλά η πρόθεση μου είναι να παραμείνω στην Μπαρτσελόνα και να απολαμβάνω αυτό που κάνω, από τη στιγμή που έχω κι άλλα χρόνια να απομένουν στο συμβόλαιό μου. Δεν με πειράζει να μιλάω για το μέλλον μου, πρέπει να καταλάβω ότι έτσι λειτουργεί το ποδόσφαιρο και μπορώ να πω ότι με τιμά που άλλες ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για μένα, σημαίνει ότι κάτι κάνω σωστά. Προς το παρόν όμως, με βλέπω μόνο εδώ.

Δεν πρέπει να πιέζουμε καταστάσεις, προσπαθώ να απολαμβάνω την παρουσία μου στην Μπαρτσελόνα και ακόμη παραπάνω τώρα με αυτούς τους νέους συμπαίκτες μου. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δυνατό σύνολο και να βελτιώσουμε όσα κάνουμε λάθος
».

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x