Ισπανία

«Έκπληξη που δεν κλήθηκε στην εθνική ο Κασίγιας»

Την έκπληξη του για το γεγονός πως ο Ίκερ Κασίγιας δεν συμπεριλαμβάνεται στις κλήσεις του Ζουλέν Λοπετέγι εν όψει των επόμενων παιχνιδιών της Ισπανίας, εξέφρασε ο Σέρχιο Ράμος.

Mια νέα περίοδος φαίνεται πως ξεκινά στην Ισπανία, καθώς μετά από πολλά χρόνια δεν θα βρίσκεται στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της ο Ικέρ Κασίγιας.

«Όλοι εκπλαγήκαμε όταν ένας τόσο επιφανής παίκτης δεν συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις της εθνικής ομάδας, ήταν ο πρώτος μας αρχηγός», δήλωσε για τον πρώην συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Ράμος.

«Αυτή η νέα περίοδος ξεκινάει με μια τεράστια αλλαγή και χρειάζεται να κοιτάξουμε μπροστά. Μίλησα αρκετά με τον Ίκερ αλλά πρέπει να σέβεσαι τις αποφάσεις του προπονητή.»

«Είναι αναγκαίο να είμαστε υπομονετικοί και να σιγουρευτούμε πως οι ιδέες του προπονητή μας θα αφομοιωθούν με τον σωστό τρόπο. Είναι αποφασισμένος να φέρει ξανά στην ομάδα τη νοοτροπία του νικητή και πρέπει να έχουμε πίστη σε αυτή την ομάδα, καθώς είναι ενθουσιασμένος για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του», ήταν τα λόγια του Ισπανού.

Η Ισπανία θα αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι την 1 Σεπτεμβρίου το Βέλγιο και ύστερα ακολουθεί το πρώτο παιχνίδι της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, κόντρα στο Λιχτενστάιν στις 5 του μήνα.

Επιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x