Ισπανία

Ράμος: «Τεράστιος σεβασμός στον Μέσι – Από τους καλύτερους στην ιστορία»

Στον Λιονέλ Μέσι «υποκλίθηκε» ο Σέρχιο Ράμος, ο οποίος παραδέχθηκε πως ο Αργεντινός… αντίπαλός του είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Αντίστροφα για την διεξαγωγή του κρίσιμου clasico μετράει ολόκληρη η ποδοσφαιρική υφήλιος και συνεχώς βγαίνουν ειδήσεις, συνεντεύξεις και θεματάκια που αφορούν το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα.

Ο Σέρχιο Ράμος μίλησε για τον ομόλογό του στους «μπλαουγκράνα», Λιονέλ Μέσι, λέγοντας πως αξίζει τον σεβασμό όλων και παράλληλα τον χαρακτήσει ως έναν από τους καλύτερους στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

«Έχω τεράστιο σεβασμό γι' αυτόν. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην ιστορία. Ελπίζω ότι η Κυριακή δεν θα είναι η μέρα του, καθώς αυτό θα σημαίνει ότι θα έχουμε κάνει καλά τη δουλειά μας, αν πάρουμε και ένα καλό αποτέλεσμα θα είναι ακόμα καλύτερα. Ως συνάδελφος του εύχομαι τα καλύτερα επαγγελματικά, αρκεί αυτό να μην επηρεάζει αρνητικά τη Ρεάλ! Έχει τον απόλυτο σεβασμό μου, είναι από τους καλύτερους», ανέφερε αρχικά ο αρχηγός της Ρεάλ.

Στη συνέχεια, ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός μίλησε για την 43η συμμετοχή του σε «clasicο», ξεπερνώντας τους Τσάβι, Σαντσίς και Χέντο: «Είναι μία τεράστια πηγή χαράς να είσαι ο παίκτης με τις περισσότερες εμφανίσεις σε ''clasico''. Ελπίζω να παίξω σε πολλά ακόμα. Δεν είναι ένα οποιοδήποτε παιχνίδι, μπορεί να δίνει μόνο τρεις πόντους όπως και τα άλλα, αλλά το να κερδίζεις τη Μπαρτσελόνα σου δίνει μεγάλη χαρά και ανεβάζει το ηθικό της ομάδας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x