Ισπανία

Ράμος: «Το clasico δεν είναι ένα απλό παιχνίδι»

Ο Σέρχιο Ράμος σε συνέντευξή του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους το «clasico» δεν είναι ένα παιχνίδι όπως όλα τα υπόλοιπα.

«Clasico» έχουμε την Κυριακή, με την Ρεάλ Μαδρίτης να φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα και ο αρχηγός των γηπεδούχων, Σέρχιο Ράμος, εξήγησε τους λόγους που το συγκεκριμένο ντέρμπι δεν είναι ένας απλός αγώνας.

«Δεν μοιάζει με οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι αυτός ο αγώνας. Αν κερδίσεις και πάλι τρείς βαθμούς θα πάρεις. Αλλά το να κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα θα μας κάνει πολύ ευτυχισμένους και θα μας ανεβάσει την ψυχολογία εν όψει της συνέχειας. Εμείς αλλά και η Μπαρτσελόνα ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το ματς και πρέπει να παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε. Από την αρχή της εβδομάδας όλη η εμπειρία είναι διαφορετική. Έχεις όλη την προσοχή από τα Μέσα, αλλά αυτό που το κάνει ξεχωριστό είναι η αίσθηση που έχεις αλλά κατά κάποιον τρόπο δεν μπορείς να εξηγήσεις», ανέφερε ο αρχηγός της «βασίλισσας για την αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Ράμος έφτασε τις 43 συμμετοχές σε «clasico», στην προηγούμενη αναμέτρηση των δύο ομάδων (0-0) και έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες εμφανίσεις.

Επιπλέον, αυτό θα είναι το πρώτο ντέρμπι με την Ρεάλ για τον Κίκε Σετιέν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, καθώς στον πρώτο αγώνα ήταν ακόμα προπονητής των Καταλανών ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Επιμέλεια: Γιάννης Λύκος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x