Αγγλία

Ράμσεϊ: «Νόμιζα πως είχαμε συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο με την Άρσεναλ»

Κοντά σε συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους βρέθηκαν Άρσεναλ και Ράμσεϊ, αλλά οι «κανονιέρηδες» ήταν αυτοί που αποσύρθηκαν ξαφνικά από τις διαπραγματεύσεις.

Το γεγονός πως είχε φτάσει πολύ κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας του με την Άρσεναλ στο πρόσφατο παρελθόν αποκάλυψε ο Άαρον Ράμσεϊ, κατηγορώντας παράλληλα την Άρσεναλ για το «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις και τονίζοντας πως δεν έχει πρόθεση να αποχωρήσει τον Ιανουάριο.

Ο Ουαλός μέσος διανύει την ενδέκατη σεζόν του με τη φανέλα της Άρσεναλ και, όπως δείχνουν τα έως τώρα δεδομένα, θα είναι και η τελευταία του. Ομάδα και παίκτης συναντήθηκαν για να συζητήσουν την ανανέωση της πολυετούς συνεργασίας τους, αλλά, σύμφωνα με τα λεγόμενα του Ράμσεϊ, η Άρσεναλ ήταν αυτή που τελικά αποφάσισε να διακόψει τις διαπραγματεύσεις.

«Όλα πήγαιναν υπέροχα με τον σύλλογο, νόμιζα πως ουσιαστικά είχαμε συμφωνήσει για ανανέωση αλλά κάτι τέτοιο δεν ίσχυε τελικά. Τώρα απλά πρέπει να συνεχίσω να παίζω το ποδόσφαιρό μου, να κάνω το καλύτερο που μπορώ για την Άρσεναλ αυτή τη σεζόν και θα αφήσω τα υπόλοιπα στους διοικούντες», δήλωσε ο διεθνής Ουαλός και συνέχισε λέγοντας:

«Είμαι απογοητευμένος; Είναι μία απόφαση η οποία πάρθηκε από την ομάδα, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο και απλά πρέπει να συνεχίσεις δίνοντας τον καλύτερό σου εαυτό στο γήπεδο. Εκεί βρίσκεται όλη μου η συγκέντρωση, να δίνω ότι καλύτερο μπορώ για την Άρσεναλ».

Όπως ήταν αναμενόμενο, για έναν παίκτη της ποιότητας του Ράμσεϊ, πολλές κορυφαίες ομάδες εξέφρασαν ενδιαφέρον να τον εντάξουν στο δυναμικό τους από τον Ιανουάριο, με το υπάρχον συμβόλαιό του να λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο. Παρ’ όλα αυτά ο Ράμσεϊ δεν δείχνει διατεθειμένος να αποχωρήσει από το Λονδίνο πριν λήξει το συμβόλαιό του.

«Θα μείνω για το υπόλοιπο της σεζόν; Φυσικά ναι. Έχω συμβόλαιο με την Άρσεναλ και θα κάνω το καλύτερο δυνατό φέτος για να καταφέρουμε κάτι ιδιαίτερο», ήταν τα λόγια του 27χρονου μέσου.

Ο Ράμσεϊ πάντως υπολογίζεται κανονικά από τον Ουνάι Έμερι, ο οποίος τον έχει ξεκινήσει βασικό στα 6 από τα 8 πρώτα παιχνίδια της ομάδας του στη φετινή Premier League.

Επιμέλεια: ΔημήτρηςΠαπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x