Γερμανία

Ράνγκνικ: «Δεν αποκλείεται να μείνει στη Λειψία ο Βέρνερ ως το 2020»

«Αναστροφή» και... stop από τον Ραλφ Ράνγκνικ σχετικά με ενδεχόμενη άμεση αποχώρηση του Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία, με την εξασφαλισμένη παρουσία στο Champions League να παίζει το ρόλο της.

Νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει το… σίριαλ της αποχώρησης του Τίμο Βέρνερ από τη Λειψία. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τα λεγόμενα του Ραλφ Ράνγκνικ χθες το βράδυ, σχετικά με την περίπτωση του Γερμανού επιθετικού.

Οι τελευταίες πληροφορίες ήθελαν τον Βέρνερ να φεύγει το καλοκαίρι από τους «ταύρους» με προορισμό το Μόναχο και τη Μπάγερν να βγάζει από τα ταμεία της ένα ποσό γύρω στα 40 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Ενώ ο ατζέντης του 23χρονου άσου φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τους Βαυαρούς!

Ωστόσο, ο Ράνγκνικ -που ως τώρα είχε ξεκαθαρίσει ότι προτιμάει να πουλήσει τον Βέρνερ σε κάθε περίπτωση πριν το 2020- έκανε την έκπληξη αλλάζοντας την ατζέντα… «Δεν μπορώ να αποκλείσω το να μην φύγει ο Βέρνερ πριν το 2020. Θα δούμε το καλοκαίρι αν ο Τίμο θα αποχωρήσει ή θα παίξει μαζί μας υπό τις οδηγίες του Γιούλιαν Νάιγκελζμαν στο Champions League», σχολίασε χαρακτηριστικά ο νυν τεχνικός της Λειψίας.

Και πρόσθεσε: «Φυσικά, αυτό δεν είναι το ιδανικό σενάριο για εμάς. Ωστόσο, πιστεύω επίσης πως θα ήταν δίκαιο να συμμετάσχουμε κι εμείς στην απόφαση. Επειδή ο Βέρνερ έχει παρουσιάσει μεγάλη βελτίωση στα χρόνια του μαζί μας».

Ο διεθνής άσος μετράει 112 εμφανίσεις, με 61 τέρματα και 28 ασίστ με τη φανέλα της ομάδας από την Σαξονία, ενώ με την εξασφάλιση της συμμετοχής της Λειψίας στο Champions League της νέας σεζόν και ως εκ τούτου 30 εκατομμύρια ευρώ δεδομένα, δεν υπάρχει πλέον η ανάγκη «αναγκαστικής» πώλησης…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x