Αγγλία

Ρανιέρι: «Δεν χρειάζομαι μεγάλους παίκτες, χρειάζομαι σωστούς παίκτες»

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν άλλαξε τον Κλαούντιο Ρανιέρι, ο οποίος τονίζει στους παίκτες του πως είναι καλύτερα να παραμείνουν στην ομάδα.

Οι σειρήνες από πρωτοκλασάτες ομάδες έχουν ήδη αρχίσει να ηχούν στα αυτιά των παικτών της Λέστερ. Ο Κλαούντιο Ρανιέρι ωστόσο, τους εφιστά την προσοχή και τους συμβουλεύει να μην ετοιμάσουν τις βαλίτσες τους χωρίς πρώτα να το σκεφτούν καλά: «Αν φύγετε, δεν ξέρετε τι πρόκειται να συμβεί, ενώ εδώ είστε βασιλιάδες», τους τόνισε.

Ο Ιταλός τεχνικός συμβουλεύει τους ποδοσφαιριστές των «Αλεπούδων» να προσέξουν ιδιαίτερα την επόμενη κίνησή τους: «Οι παίκτες για μένα είναι σαν παιδιά μου. Αν έρθουν σε μένα θα τους πω: “Προσέξτε. Η Λέστερ μακροχρόνια θα βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις. Αν φύγετε, τι θα γίνει; Είναι καλύτερα να μείνετε εδώ ακόμα έναν χρόνο, να δείτε τι θα συμβεί και μετά θα μπορείτε να πάτε οπουδήποτε”».

Ερωτώμενος για το αν η Λέστερ σκοπεύει να ξοδέψει τα σχεδόν 200 εκατ. ευρώ που θα της αποφέρει η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η συμμετοχή στο Champions League σε μεταγραφές, ο Ρανιέρι απάντησε: «Δεν χρειαζόμαστε σούπερ σταρ. Χρειαζόμαστε τους παίκτες μας. Θέλω να βελτιώσω το ρόστερ μας χωρίς μεγάλα αστέρια, αλλά με τους σωστούς ποδοσφαιριστές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x