Αγγλία

Ρανιέρι: «Θέλω, αλλά δεν θα δω το ματς της Τότεναμ»

Η αγωνία για τον τίτλο της Premier League είναι στο ζενίθ, αλλά ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν θα καταφέρει να δει το ματς της Τότεναμ με την Τσέλσι, που ενδέχεται να στέψει τη Λέστερ πρωταθλήτρια.

Η Λέστερ περιμένει να μη νικήσει η Τότεναμ την Τσέλσι στο αυριανό ματς, προκειμένου να πανηγυρίσει πρόωρα την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Και όμως, ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν θα είναι… κολλημένος στην τηλεόραση, όπως –πιθανότατα- η πλειονότητα των ανθρώπων της ομάδας.

Όπως αποκάλυψε μετά την ισοπαλία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Ιταλός τεχνικός εκείνη την ώρα θα βρίσκεται στον… αέρα, αφού θα επιστρέφει από την Ιταλία.

«Θα ήθελα να δω το ματς της Τότεναμ, αλλά θα ταξιδεύω από την Ιταλία, οπότε μάλλον θα μάθω το αποτέλεσμα όταν προσγειωθώ. Για εμάς είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να δουλεύουμε», σχολίασε ο Ρανιέρι , ενώ για το ματς με την Μάντσεστερ είπε:

«Η εμφάνισή μας ήταν καλή μετά τα 15 πρώτα λεπτά του ματς, όταν ήμασταν λίγο φοβισμένοι. Η Μάντσεστερ ξεκίνησε πολύ καλά και ήταν δύσκολο για μας. Μετά το γκολ παίξαμε καλύτερα και νομίζω πως η ισοπαλία είναι το σωστό αποτέλεσμα».

Όσο για το αν τον άγχωσε το ότι η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε, ανέφερε: «Δεν στενοχωρήθηκα γιατί έχουμε μεγάλη ψυχή και ήξερα πως θα αντιδράσουμε. Το γκολ μάλλον μας έδωσε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση σταδιακά. Χωρίς τον Βάρντι είναι δύσκολο για μας. Για εμάς ήταν σημαντικό να δείξουμε την νοοτροπία μας. Η αρχή δεν ήταν καλή αλλά μετά εκτίμησα την εμφάνισή μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x