Ιταλία

Ρανόκια: «Μια νίκη κόντρα στην Γιουβέντους δεν φέρνει το πρωτάθλημα»

Την άποψή του για την πορεία της Ίντερ τη φετινή σεζόν, αλλά και για τη Γιουβέντους, εξέφρασε με δηλώσεις του ο Αντρέα Ρανόκια.

Μιλώντας στο «Sky Sports Italia», ο Αντρέα Ρανόκια κάλεσε την Ίντερ να κοιτάξει πέρα από την αντιπαλότητα με τη Γιουβέντους, αν θέλει να πάει μακριά φέτος στο πρωτάθλημα.

«Μια νίκη κόντρα στην Γιουβέντους είναι πάντα όμορφη, αλλά θα πρέπει να κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος, κυπέλλου και Champions League ξεχωριστά. Δεν μπορείς να πας μακριά με μία νίκη. Πρέπει να βελτιωθούμε και να προετοιμαστούμε για την συνέχεια.

Μπορούμε να πάρουμε έξι βαθμούς από τα παιχνίδια με την Γιουβέντους, χρειαζόμαστε όμως κάτι παραπάνω από αυτό αν θέλουμε να πάμε μακριά»
δήλωσε ο αμυντικός των «νερατζούρι».

«Η επιστροφή μας στο Champions League είναι κάτι που το περίμενα πολύ καιρό. Πετύχαμε τον στόχο μας και επιστρέψαμε στους ομίλους της διοργάνωσης. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρισκόμαστε εδώ και θα αντιμετωπίσουμε μερικές σπουδαίες ομάδες. Θα παλέψουμε σε όλες τις διοργανώσεις με ηρεμία» πρόσθεσε ο 30χρονος Ιταλός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x