Ιταλία

Ραούλ Αλμπιόλ: «Στο Μεστάγια η Γιουβέντους θα υποφέρει σίγουρα»

Δύσκολη βραδιά θα έχει το βράδυ της Τετάρτης στο Μεστάγια απέναντι στην Βαλένθια η Γιουβέντους, σύμφωνα με τον Ραούλ Αλμπιόλ.

Καθόλου καλά δεν πρόκειται να περάσει η Γιουβέντους μέσα στο Μεστάγια απέναντι στην Βαλένθια για την πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League προέβλεψε ο Ραούλ Αλμπιόλ. Ο 33χρονος Ισπανός αμυντικός της Νάπολι με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Βαλένθια, υποστήριξε ότι οι «νυχτερίδες» είναι πολύ δυνατοί μέσα στην έδρα τους και έχουν πολλές πιθανότητες να κερδίσουν, καθώς φέτος έχουν ενισχυθεί σημαντικά.

Ωστόσο, δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την Γιουβέντους έναν σκληρό αντίπαλο που με τις φετινές προσθήκες είναι ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του Champions League.

«Η Γιουβέντους στο Μεστάγια θα υποφέρει. Νομίζω ότι στο σπίτι της η Βαλένθια έχει πολλές πιθανότητες να κερδίσει. Έχει ενισχυθεί πολύ, ειδικά στην επίθεση. Είναι η δεύτερη χρονιά του Μαρθελίνιο και γενικά είναι μια ομάδα πλήρως κατανοητή. Η Γιουβέντους είναι ένας σκληρός αντίπαλος, έχει υπογράψει καλούς παίκτες, οι οποίοι την έχουν ενισχύσει σημαντικά και είναι ένα από τα φαβορί για να κερδίσει το Champions League », ανέφερε ο 33χρονος αμυντικός που φόρεσε την φανέλα της Βαλένθια για μια πενταετία (2004 - 2009).

Επιμέλεια: Παναγιώτης Παναγούλιας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x