Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Δείξαμε χαρακτήρα, σκεφτόμαστε αμέσως την Κέρκυρα»

Για το χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα αναφέρθηκε ο τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς.

Πανευτυχής στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, που μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του για το χαρακτήρα που έδειξαν, αλλά πρόσθεσε ότι δεν υπάρχει χρόνος να αναλύσουν τη νίκη καθώς ακολουθεί παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς:

- Για τη νίκη της ομάδας του: «Πρώτα από όλα συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στους παίκτες μου γιατί σήμερα κάναμε πράγματα δύσκολα και σημαντικά. Δείξαμε χαρακτήρα, χάσαμε το πέναλτι, δεχθήκαμε το γκολ αλλά με τις αλλαγές και την ενέργεια που είχαμε, γυρίσαμε το παιχνίδι. Είχαμε πίεση από μια ποιοτική ομάδα όπως ο ΠΑΣ αλλά στο δεύτερο μέρος βελτιωθήκαμε πολύ! Η μαχητικότητά μας φαίνεται από τον βαθμολογικό πίνακα, κάθε μέρα για εμάς είναι μια νέα πρόκληση. Δεν έχουμε χρόνο να απολαύσουμε τη νίκη γιατί σκεφτόμαστε αμέσως την Κέρκυρα. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε ενέργεια αλλά οι οπαδοί μας, μας έδωσαν ώθηση να ξεπεράσουμε το εις βάρος μας σκορ. Ο Ντε Λούκας φαίνεται να έχει κάτι στο γόνατο, δεν γνωρίζουμε ακόμη πόσο σοβαρά είναι. Πρέπει να διαχειριστώ μια κατάσταση που λέει ότι σε 7 ημέρες έχουμε 3 παιχνίδια. Οπότε σήμερα η τακτική μας και οι παίκτες που χρησιμοποίησα ήταν συνισταμένη αυτού».

- Για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Κέρκυρα: «Στην Κέρκυρα θα πάμε για τη νίκη, σε κάθε παιχνίδι θέλω να είμαστε καλοί, να παίζουμε καλά. Το Κύπελλο είναι στόχος μας και θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βρίσκουμε απαντήσεις απέναντι στους αντιπάλους. Ψυχολογικά πέσαμε μετά το πέναλτι, η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε και υπομονή σε σημεία του πρώτου μέρους. Οι αλλαγές μας έδωσαν φρεσκάδα, ο Κάστρο ήταν καλός. Περιμέναμε να έρθει το καλό μομέντουμ, το βρήκαμε και ισορροπήσαμε. Βρήκαμε έλεγχο στο παιχνίδι, ο Ματίας μας έδωσε μέτρα και ισορροπία και όλα πήγαν καλά. Έχουμε απώλειες ενόψει Κέρκυρας, τον Καντά, τον Ντε Λούκας, τον Σαρπόνγκ και τον Τζουρίτσκοβιτς. Άρα θα δώσουμε ευκαιρίες σε νέα παιδιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x