Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Δεν αξίζαμε να χάσουμε»

Διαβάστε τις δηλώσεις του προπονητή της Ξάνθης μετά το ματς με τον Ατρόμητο.

Άδικη θεωρεί την ήττα της ομάδας του από τον Ατρόμητο ο Μίλαν Ράσταβατς, με τον τεχνικό της Ξάνθης να αναφέρει πως το κυνήγι της πέμπτης θέσης είναι μια πρόκληση για τους Αρκίτες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου:

«Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για μας και θεωρώ ότι δεν αξίζαμε να χάσουμε, αλλά το ποδόσφαιρο μας δείχνει αυτή την όψη. Σύμφωνα με το πλάνο είχαμε καλό έλεγχο σε κάποιους χώρους του γηπέδου. Το πλάνο ήταν σε μεγάλο βαθμό πετυχημένο, με εξαίρεση το γκολ που δεχθήκαμε. Ήταν πολύ δύσκολο να απειλήσουμε, όταν ο Ατρόμητος έπαιξε πιο αμυντικά. Θέλαμε να αυξήσουμε το ρυθμό, αλλά ο Ατρόμητος κατάφερε να τον χαμηλώσει. Ήταν πολύ δύσκολο για το ρυθμό τα πολλά φάουλ, με πολλούς παίκτες να μην καταλαβαίνουν το “γιατί” δίνονται τόσα πολλά φάουλ. Είχαμε καλό παιχνίδι, με γενναιότητα και φυσικά κοιτάμε παρακάτω και να βελτιωθούμε.

Είμαι σίγουρος ότι θέλαμε περισσότερη τύχη, ειδικά όταν παίζουμε με μία τέτοια ομάδα. Έπρεπε όμως να προσαρμοστούμε στις αλλαγές του αντιπάλου. Μην ξεχνάμε όμως και με ποιον παίζαμε, αφού ο Ατρόμητος έχει δείξει την ποιότητά του σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος»
, είπε αρχικά.

Για το αν η Ξάνθη στοχεύει στην Ευρώπη: «Πάντα σκέφτομαι το επόμενο ματς. Είμαστε στις υψηλές θέσεις, αλλά πρέπει να προσπαθήσουμε όλο και περισσότερο να βελτιωνόμαστε. Είναι μια πρόκληση η θέση μας σε αυτό το χρονικό σημείο και πρέπει να βρούμε τις απαντήσεις στα όποια προβλήματα μπορεί να υπάρξουν είτε με τραυματισμούς είτε με τιμωρίες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x