Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Δεν αρκούσε η απόδοσή μας κόντρα στον Ατρόμητο»

Προβληματισμένος από τη διακύμανση στην απόδοση της Ξάνθης στο ματς με τον Ατρόμητο παρουσιάστηκε ο Μίλαν Ράσταβατς και στάθηκε στα λάθη της ομάδας του.

Η Ξάνθη γνώρισε την πρώτη εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα με το 2-0 από τον Ατρόμητο και ο Μίλαν Ράσταβατς στάθηκε στην αστάθεια που παρουσίασε και παρουσιάζει η ακριτική ομάδα στην απόδοσή της.

«Το παιχνίδι σήμερα μας έδειξε ότι η απόδοσή μας μεταβάλλεται στη διάρκεια ενός 90λεπτου και δεν είναι αρκετή. Αρχίσαμε καλά, ήμασταν επιθετικοί και είχαμε ένα καλό επίπεδο μέχρι που αρχίσαμε να αντιμετωπίζουμε προβλήματα στην ανάπτυξή μας, κάτι που μας οδήγησε σε λάθη κατά τη διάρκεια», ανέφερε αρχικά ο 43χρονος τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Ο Ατρόμητος, ο οποίος είναι μία ομάδα με ποιότητα και δεν βρίσκεται τυχαία στην πρώτη θέση, ανέβασε την απόδοσή του. Πέτυχε δύο γκολ από στημένες φάσεις και για εμάς περισσότερο επίπονο ήταν το δεύτερο, καθώς κόστισε στη δική μας συνέχεια των προσπαθειών. Οι φιλοξενούμενοι πέρασαν και τρίτο στόπερ στο παιχνίδι και παρά τις δικές μας αλλαγές ήταν δύσκολο να διασπαστεί αυτή η έμπειρη και συμπαγής ομάδα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x