Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως δεν μπορούσαν να επιτεθούν και να αμυνθούν παράλληλα και πως δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν τους αντιπάλους να μπουν στην περιοχή τους. Δεν ικανοποιήθηκε από τη γενικότερη απόδοση της ομάδας του στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, περιμένει μία μεταγραφή, αναφέρθηκε στον Ζίφκοβιτς και στάθηκε στη μία τελική που έκαναν οι παίκτες του στο «Καραϊσκάκης».

Αναλυτικά: «Υπάρχουν αρκετά που εξέθεσαν τα προβλήματά μας σήμερα. Δεν είχαμε την απαιτούμενη "φρεσκάδα". Υπάρχει η διαφορά με το ρόστερ και τον αριθμό των παικτών. Ο Ολυμπιακός ήταν πιο "φρέσκος" και, έχοντας πιο μεγάλο ρόστερ, φάνηκε η διαφορά στα τρεξίματα, αλλά και στις αντοχές. Φάνηκε η διαφορά με το επίπεδο του Ολυμπιακού.

Η διαφορά για εμάς ήταν στο επίπεδο της επιθετικότητάς μας. Είναι δύσκολο να αμύνεσαι καλά και να επιτίθεσαι ανάλογα. Για εμάς, ήταν σκληρό και δύσκολο να τους κρατήσουμε μακριά. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα. Τις πιθανότητές μας τις χάσαμε όταν δεν κρατήσαμε τον αντίπαλο στο κέντρο και του επιτρέψαμε να μπει στην περιοχή.

Σε σχέση με τα προηγούμενα ματς των δύο ομάδων είχαμε πιο μικρή επιθετικότητα. Στο 2-0 αρχίσαμε να σκεφτόμαστε το επόμενο ματς στο πρωτάθλημα».

Την απόδοση: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών. Μπορώ να καταλάβω γιατί ήταν έτσι. Ο Ντουρίτσκοβιτς είχε ένα πρόβλημα μικρό και θα το δούμε».

Τις μεταγραφές: «Έχουμε τρεις μεταγραφές. Θα δούμε εάν θα γίνει κάποια άλλη».

Τον Ζίβκοβιτς: «Είμαι ευχαριστημένος από τον Ζίβκοβιτς. Είναι παίκτης "κλειδί" με υψηλή απόδοση σε μεγάλα διαστήματα. Ο στόχος αυτός είναι στόχος της ομάδας. Να έχουμε υψηλή απόδοση για πιο μεγάλο διάστημα».

Τη μία τελική: «Ναι, ήταν η πιο... φτωχή μας επιθετική συγκομιδή. Δεν είναι εύκολο να έρθεις εδώ και να είσαι στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό. Ειδικά όταν παίζεις Κυριακή - Τετάρτη. Δεν είναι αυτό το επίπεδό μας και θα προσπαθήσουμε στη συνέχεια να βελτιωθούμε».

TAGS: Ξάνθη
Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ