Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Είμαστε ευγνώμονες στον κόσμο»

Στην αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου απέδωσε την άνετη νίκη κόντρα στον ΟΦΗ ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ο Σέρβος τεχνικός στάθηκε την επίτευξη του πρώτου γκολ στο σημείο που σημειώθηκε και στις χαμένες ευκαιρίες στο ματς με τον Παναιτωλικό, ενώ περιμένει διαφορικό ματς μεταξύ των δύο ομάδων στο Κύπελλο την ερχόμενη Τετάρτη.

Αναλυτικά: «Σημαντική νίκη η σημερινή και την αφιερώνουμε στους φιλάθλους μας. Είχαμε μεγάλη υποστήριξη από τον κόσμο και είμαστε ευγνώμονες για αυτό το γεγονός. Στο παιχνίδι στην αρχή πήγαμε προσαρμοστικά, αλλά, στη συνέχεια, μετά το πρώτο γκολ, ήταν όλα πιο εύκολα.

Για μένα, ήταν σημαντικό ότι ελέγξαμε πλήρως το παιχνίδι. Πιστεύω πως το μέλλον μας θα είναι πολύ καλύτερο. Παίρνουμε αυτοπεποίθηση και προσπαθούμε να βάλουμε στο κλίμα και τους τραυματίες. Συγχαρητήρια σε όλους και πάλι, πολλά ευχαριστώ στους φιλάθλους.

Σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, η μόνη διαφορά είναι τα γκολ. Και με τον Παναιτωλικό, πιέσαμε, αλλά δεν σκοράραμε. Δυστυχώς, στο ποδόσφαιρο συμβαίνει να κυριαρχείς, αλλά να μη σκοράρεις. Εμείς δουλεύουμε πάντα στην δημιουργία, περιμένοντας να την κάνουμε γκολ.

Ψυχολογικά, σίγουρα επηρεάζεσαι όταν δεν σκοράρεις. Πρόθεσή μου είναι την Τετάρτη να κάνω κάποιες αλλαγές. Έρχεται και νέο παιχνίδι πρωταθλήματος και απαιτείται καλή διαχείριση».

Τέλος, σχολίασε το ματς Κυπέλλου μεταξύ των δύο ομάδων που ακολουθεί: «Την Τετάρτη, δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, χρειάζεται καλή προετοιμασία και το βλέπω και σαν ευκαιρία να δω και άλλους παίκτες. Η ομάδα μου, όπως και κάθε ομάδα, χρειάζεται διάρκεια και ετοιμότητα συνεχή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x