Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος προπονητής της ακριτικής ομάδας, στη συνέντευξη Τύπου μετά το 0-0 της ομάδας του με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

Για το ματς: «Ήρθαμε σήμερα θέλοντας να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι και ικανοί να αντιμετωπίσουμε τις μεγάλες μπάλες του αντιπάλου και ειδικά προς τα πλάγια και να δώσουμε τις μονομαχίες στη διάρκεια του ματς. Η καλή απόδοσή μας, μάς οδήγησε να έχουμε την πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού ως το 90’. Πήγαμε την μπάλα στα πλάγια, με καλή κατοχή και μεταβιβάσεις καταφέραμε να κάνουμε φάσεις. Κάθε φορά ήμασταν γενναίοι με την μπάλα, προσπαθήσαμε να έχουμε καλή κατανομή στις πάσες μας και ελέγχαμε το παιχνίδι. Είμαι ικανοποιημένος απ’ αυτό που παρουσιάσαμε, την οργάνωση και τον έλεγχο στο παιχνίδι και μέσα από την απόδοσή μας είχαμε και τις ευκαιρίες σήμερα. Έχουμε ένα μεγάλο κενό στην κατάκτηση των 3 βαθμών, ελπίζω στο επόμενο ματς να καταφέρουμε να τους διεκδικήσουμε».

Για τους βαθμούς που χρειάζονται να μη μπλέξει σε περιπέτειες: «Θα δούμε. Είναι δύσκολο να κερδίσεις τους 3 βαθμούς, ειδικότερα όταν αντιμετωπίζεις ομάδες πιο χαμηλά στη βαθμολογία. Δεν ασχολούμαστε με το πόσοι βαθμοί μας χρειάζονται, αλλά με το πλάνο μας και πως θα κερδίσουμε τους βαθμούς».

Για το αν υπάρχει δυσκολία στο να βρεθεί κίνητρο από τους παίκτες και γι’ αυτό δεν παίρνουν τους 3 βαθμούς: «Σίγουρα δεν είναι θέμα κινήτρου. Όλο αυτό το διάστημα παλεύαμε για την έξοδο στην Ευρώπη, δυστυχώς στα τελευταία ματς δεν έγινε. Είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα, δεν διεκδικήσαμε τους 3 βαθμούς. Ίσως δεν είχαμε λύσεις στην επίθεση, ίσως να έφταιξαν και κάποιοι τραυματισμοί και όλα αυτά μας οδήγησαν εδώ που είμαστε, αλλά δεν ήταν σίγουρα έλλειψη κινήτρου».

Κάνεις Cash out από παντού μέσω Opapp και πληρώνεσαι στο πρακτορείο.
TAGS: Ξάνθη