Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Ευχαριστημένος με την ομάδα μου, μπορούσαμε να πάρουμε το τρίποντο»

Ευχαριστημένος με την προσπάθεια των παικτών του δήλωσε ο Ράσταβατς, ο οποίος τόνισε πως η Ξάνθη μπορούσε να πάρει και τους τρεις βαθμούς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ευτυχισμένος με την προσπάθεια των παικτών του, αλλά στεναχωρημένος που η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος τόνισε πως οι Ακρίτες δεν έπαιξαν καλά στο διάστημα που αγωνίστηκαν με παίκτη παραπάνω.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου ο 45χρονος προπονητής της Ξάνθης:

«Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Το κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού ήταν όταν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το α' μέρος ανήκει στον Ολυμπιακό και το β' σε εμάς. Σύμφωνα με το πλάνο μας θέλαμε να καλύψουμε και να επιτεθούμε από τα πλάγια, πράγμα που το καταφέραμε κυρίως με τις αλλαγές μας στο δεύτερο μέρος. Οι καθαρές ευκαιρίες από τις δύο ομάδες ήταν ίσες. Πήραμε έναν πόντο με πολύ μεγάλη προσπάθεια και είμαστε στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις. Είναι αλήθεια πως στο 2ο μέρος οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν εκνευρισμένοι και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή μας άμυνα. Το παράπονό μου όμως είναι ότι δεν παίξαμε καλά στον παίκτη παραπάνω», τόνισε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο εάν είχαμε πιο μεγάλη ηρεμία στο παιχνίδι μας μετά την αποβολή. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό για το ματς με την Μίλαν. Η δική μας Μίλαν είναι ο Απόλλωνας. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε χωρίς πολλούς τραυματίες. Ο Ολυμπιακός επειδή είναι μεγάλη ομάδα μας έδωσε χώρους, κάτι που δεν συμβαίνει με μικρομεσαίες ομάδες. Οι Μπρίτο και Σαρπόνγκ είναι δύο ποιοτικοί παίκτες που μπορούν να πετύχουν πολλά στον αγωνιστικό χώρο».

Για την τοποθέτηση του Μαρτίνς για προκλήσεις των παικτών της Ξάνθης:«Εμείς πιέσαμε τον αντίπαλό μας στο 2ο μέρος. Έτσι ο Ολυμπιακός έχασε την ισορροπία του στο γήπεδο».

Για τον αριθμό των φάσεων από το α' στο β' μέρος: «Σήμερα οι αλλαγές μας, ο Ντουρίτσκοβιτς και ο Κάστρο μας βοήθησαν πάρα πολύ. Ο Ντουρίτσκοβιτς με κάθετες κυρίως προς τον Μπρίτο και ο Κάστρο με το κράτημα της μπάλας ψηλά στην επίθεση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x