Ευχαριστημένος με την προσπάθεια, αλλά όχι με την εικόνα της Ξάνθης στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα, τον οποίο νίκησε 2-0, έμεινε ο Μίλαν Ράσταβατς.

«Ήταν ένα παιχνίδι για το οποίο προετοιμαστήκαμε με πίεση. Όλοι οι παίκτες αισθάνθηκαν αυτή την πίεση. Δεν ήταν το τέλειο παιχνίδι, με βάση τον τρόπο που παίξαμε, αλλά φυσικά προσθέσαμε τρεις πόντους στο ενεργητικό μας. Μίλησα μετά το παιχνίδι με τους παίκτες μου και τους έδωσα συγχαρητήρια. Τους ευχαρίστησα για τη νίκη και για το γεγονός ότι έπαιξαν με την καρδιά τους! Η αυτοπεποίθησή μας αυξάνεται, θέλαμε να βελτιώσουμε την απόδοσή μας και να διεκδικήσουμε κι άλλα θετικά αποτελέσματα. Ο Ντε Λούκας ήταν τραυματίας και ο Μελιόπουλος έλειπε στην εθνική ομάδα, όσον αφορά τις διαφορές μας με το προηγούμενο παιχνίδι. Κοιτάζω κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ζητάω από τους παίκτες μου να είναι συγκεντρωμένοι στο τακτικό επίπεδο και να παίζουν με καρδιά, όπως σήμερα», ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ