Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Φαινόταν πως ήμασταν η καλύτερη ομάδα»

Στην εντύπωση πως η Ξάνθη φαινόταν πως ήταν καλύτερη από την ΑΕΛ στάθηκε ο Μίλαν Ράσταβατς μετά τη λήξη της αναμέτρησης στο «AEL FC ARINA».

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως δεν είναι το πιο ευχάριστο να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων και πως είχαν καλύτερες ευκαιρίες να σκοράρουν και να νικήσουν, θεωρεί πως οι Θεσσαλοί εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους και ζήτησε να ξεπεράσουν την ήττα και να συνεχίσουν.

Αναλυτικά: «Σίγουρα, δεν είναι ευχάριστο να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Οι καταστάσεις που υπήρχαν στο γήπεδο κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μας έδωσαν την εντύπωση ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Ήταν το ματς στο οποίο θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, γιατί είχαμε τις καλύτερες ευκαιρίες, αλλά στο τέλος χάσαμε.

Είχαμε τις στιγμές που ήμασταν πολύ καλοί και άλλες που η ΑΕΛ εκμεταλλεύτηκε κάποιες φάσεις, κυρίως στο πρώτο κομμάτι του δευτέρου μέρους. Η αδυναμία μας ήταν ότι δεν σκοράραμε, δεν ήμασταν αρκετά ήρεμοι για να εκμεταλλευτούμε μία από τις ευκαιρίες μας.

Όπως λέει ο κόσμος, ό,τι δεν σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό", πρέπει να το ξεπεράσουμε και να γίνουμε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x