Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Η Ξάνθη μπορεί να νικήσει τον Ολυμπιακό»

«Το γεγονός οτι τα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ Ξάνθης και Ολυμπιακού λήξαν ισόπαλα δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να πάρει την νίκη».

Την άποψη ότι η Ξάνθη μπορεί να πάρει την νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Μίλαν Ράσταβατς σε συνέντευξη του σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης.

«Ναι, η Ξάνθη μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό γιατί παίζει στην έδρα της, το γεγονός οτι τα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ Ξάνθης και Ολυμπιακού λήξαν ισόπαλα δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να πάρει την νίκη», αναφέρει ο προπονητής της ακριτικής ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το παιχνίδι της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό:
«Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, η έκβαση του είναι άγνωστη γιατί η Ξάνθη και ο Ολυμπιακός είναι 2 πολύ καλές ομάδες».

Για το αν η Ξάνθη έχει την δυνατότητα να κερδίσει τον Ολυμπιακό:
«Ναι, η Ξάνθη μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό γιατί παίζει στην έδρα της, το γεγονός οτι τα τρία τελευταία παιχνίδια μεταξύ Ξάνθης και Ολυμπιακού λήξαν ισόπαλα δίνει την δυνατότητα στην ομάδα να πάρει την νίκη».

Για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό:
«Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει μια κρίση από το ξεκίνημα της περιόδου, αλλά απο την άλλη μπορεί να πετύχει μία νίκη γιατί είναι Παναθηναϊκός».

Για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς και τα σενάρια που κυκλοφορούν ότι θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ:
«Αν τον θέλει ο ΠΑΟΚ θα είναι πολύ καλό για τον Πρίγιοβιτς να επιστρέψει στην ομάδα. Είμαι σίγουρος πως αν έρθει θα έχει να προσφέρει πάρα πολλά στον ΠΑΟΚ».

Για το αν μπορούν να χωρέσουν τρεις σέντερ φορ στην ομάδα του ΠΑΟΚ:
«Ναι, χωράνε και οι τρεις στον ΠΑΟΚ. Βέβαια όλα εξαρτώνται από την διοίκηση της ομάδας γιατί μπορεί να θέλει να πουλήσει κάποιον παίκτη».

Για το αν θέλει να επιστρέψει πίσω στην Ελλάδα:
«Ναι, θέλω να γυρίσω πίσω, αλλά αυτό θα το δείξει το μέλλον».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x