Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Ήταν μια απάντηση, για αυτό νικήσαμε»

Την ικανοποίησή του για τη νίκη της Ξάνθης, αλλά και για την εμφάνιση κόντρα στον Παναιτωλικό εξέφρασε ο Μίλαν Ράσταβατς και τόνισε ότι η ομάδα του «απάντησε» με την απόδοσή της.

Η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες με πολύ καλή εμφάνιση στο 3-1 επί του Παναιτωλικού και φυσικά άφησε ικανοποιημένο τον Μίλαν Ράσταβατς τόσο με το αποτέλεσμα όσο και με την απόδοσή της.

«Ήταν μια απάντηση», σχολίασε ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας και τόνισε ότι η ομάδα του δεν είχε κακή εικόνα στα προηγούμενα παιχνίδια. «Το πρόβλημα μας σε αυτά τα ματς ήταν στη συγκέντρωση και στην ακρίβεια στην επίθεση», επεσήμανε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτούς τους τρεις πόντους. Το πρόβλημά μας στα προηγούμενα ματς δεν ήταν ότι παίξαμε άσχημα αλλά ήταν στη συγκέντρωση και στην ακρίβεια στην επίθεση. Βάλαμε κάποια καθήκοντα στους εαυτούς μας πριν το παιχνίδι, να βελτιώσουμε αυτά τα πράγματα και πραγματικά είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό που βγάλαμε σήμερα.

Αναλύσαμε τον αντίπαλό μας. Διαχειριστήκαμε καλά τον αντίπαλο και ελέγξαμε το παιχνίδι. Θέλαμε να σταματήσουμε τον αντίπαλο βάζοντας την άμυνα πιο ψηλά και να χρησιμοποιήσουμε το χώρο. Καταφέραμε να το κάνουμε πολύ καλά και σίγουρα αυτό μας έδωσε τη νίκη. Ήταν μια απάντηση σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο και αυτό με κάνει χαρούμενο. Εύχομαι καλή τύχη στον Παναιτωλικό αλλά και στη δική μου ομάδα
», ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση.

Για το αν περίμενε να κερδίσει τόσο εύκολα η ομάδα του: «Σας είπα, δεν ήταν ότι δεν παίζαμε καλά στα προηγούμενα παιχνίδια. Απλά μας έλλειπαν κάποια στοιχεία. Σήμερα ήμασταν σε πολύ καλό επίπεδο. Στα πρώτα οκτώ λεπτά όλα πήγαν πολύ καλά και αυτό ήταν. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Για το αν περίμενε αυτή την εικόνα του Παναιτωλικού είπε: «Ο Παναιτωλικός είναι μια ιδιαίτερη ομάδα. Της αρέσει να παίζει με τη μπάλα με κοντινές πάσες και χρειάζεται να μπεις πολύ καλά στο παιχνίδι. Αν καταφέρουν να κάνουν συνδυασμούς σε μικρούς χώρους, έχεις πρόβλημα. Με την άμυνά μας σήμερα καταφέραμε να σταματήσουμε αυτό το παιχνίδι στο χώρο του κέντρου και τους αναγκάσαμε να κάνουν μεγάλες μπαλιές. Η άμυνά μας σήμερα ήταν πιο γρήγορη σε σχέση με την επίθεσή τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x