Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Μετά το 3-2, σαν να σταματήσαμε να παίζουμε»

Απογοητευμένος από τη βαριά ήττα της Ξάνθης από τον Άρη εμφανίστηκε ο Μίλαν Ράσταβατς, που απολογήθηκε στους φιλάθλους της ακριτικής ομάδας.

Στην αδυναμία της ομάδας του να ανταποκριθεί στον καταιγιστικό ρυθμό του Άρη απέδωσε τη βαριά ήττα με σκορ 7-3 ο προπονητής της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος απολογήθηκε στους φιλάθλους της ακριτικής ομάδας. «Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο και πραγματικά ήταν πολύ άσχημη» τόνισε χαρακτηριστικά.

«Θέλω να συγχαρώ τον Άρη για αυτή τη νίκη. Θέλω να απολογηθώ στους δικούς μας οπαδούς για τη σημερινή ήττα. Σε ότι αφορά το παιχνίδι, στα 2/3 του αγώνα προσπαθήσαμε και κάναμε αυτά που έπρεπε να κάνουμε. Μετά το 3-2 είναι σαν να σταμάτησε να παίζει η ομάδα. Αυτή η συμπεριφορά δεν είναι αποδεκτή σε ένα ανταγωνιστικό επίπεδο και πραγματικά ήταν πολύ άσχημη. Δεν ήταν συνηθισμένο για εμάς. Δεν είμαστε ομάδα που δέχεται τόσα πολλά γκολ. Φυσικά, δεν καταφέραμε να το αντιμετωπίσουμε.

Είχαμε ένα σχέδιο να δώσουμε ευκαιρία σε ένα νέο παιδί να παίξει στη Superleague και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Θυμιάνη. Φυσικά είχαμε την ιδέα να βοηθήσουμε την ομάδα, δίνοντας χρόνο σε παίκτες που προέρχονται από μακροχρόνιους τραυματισμούς. Στο τέλος όμως, όλα αυτά τα στοιχεία δεν μας άφησαν καλή εικόνα και το αποτέλεσμα που θέλαμε, πέρα από την εμφάνιση του Θυμιάνη. Δεν είχαμε το κατάλληλο αγωνιστικό επίπεδο» δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x