Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Να παίρνουμε αποτελέσματα και με τους μικρούς, όχι μόνο με τους μεγάλους»

Ο Μίλαν Ράσταβατς χαρακτήρισε πολύ σημαντικό τον βαθμό που πήρε η Ξάνθη κόντρα στον Παναθηναϊκό και εξήγησε τον… στόχο που υπάρχει πλέον.

Τέλος καλό, όλα καλά για τον Μίλαν Ράσταβατς και την Ξάνθη, μετά το 2-2 στο 97’, απέναντι στον Παναθηναϊκό, με τον Σέρβο τεχνικό των ακριτών να επισημαίνει στη συνέντευξη Τύπου το… δίκαιον του αποτελέσματος αλλά και το τι θέλει από την ομάδα του…

«Πήραμε έναν βαθμό που είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα μας στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Νομίζω ότι το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ημίχρονο εμείς βάλαμε ένα γκολ, δεν κινδυνεύσαμε από τον αντίπαλό μας και είχαμε χώρους για να επιτεθούμε. Κάτι που δεν συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς ήταν ο αντίπαλος μας εκείνος που είχε την κατοχή και μας πίεσε από νωρίς. Ευτυχώς, καταφέραμε έστω και στο τέλος να σκοράρουμε και να πάρουμε την ισοπαλία», είπε αρχικά ο Ράσταβατς.

Και πρόσθεσε: «Δεν θέλω να κάνω κάποιο σχόλιο για τη διαιτησία. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο, Στόχος μας είναι να παίρνουμε αποτελέσματα και με τους μικρούς, όχι μόνο με τους μεγάλους του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x