Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Ο προπονητής του ΠΑΟΚ μας ξέρει και αυτό ήταν εναντίον μας»

Στην παρουσία του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του ΠΑΟΚ στάθηκε ο τεχνικός της Ξάνθης, Μίλαν Ράσταβατς.

Το γεγονός ότι στον πάγκο του ΠΑΟΚ ήταν ένας προπονητής που ήξερε άριστα την Ξάνθη, ήταν μεγάλο αρνητικό για τους Ακρίτες, όπως δήλωσε ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μίλαν Ράσταβατς.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος τεχνικός:

«Οι παίκτες του ΠΑΟΚ προσαρμόστηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και την κατάσταση που επικρατούσε σε αυτόν, ενώ για εμάς ήταν πρόβλημα. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στον ρυθμό του παιχνιδιού. Ο ΠΑΟΚ έχει καλή ποιότητα, καλό προπονητή που μας ξέρει και αυτό ήταν το αδύναμο σημείο μας.

Διαχειρίστηκε καλύτερα το παιχνίδι, ενώ εμείς κάναμε πολλά λάθη και επιτρέψαμε στον ΠΑΟΚ να επιβάλλει τον ρυθμό. Κάναμε ευκαιρίες για να αλλάξουμε το σκορ, αλλά δυστυχώς ήμασταν άτυχοι. Σε κάποιες φάσεις θα μπορούσαμε να σκοράρουμε, κυρίως στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου. Μετά το δεύτερο γκολ ήταν δύσκολο για εμάς να αντιμετωπίσουμε έναν πολύ καλό ΠΑΟΚ.

Η ομάδα παίζει καλά έως τώρα, αλλά είναι μία δύσκολη στιγμή. Έχουμε νέους παίκτες, που έπαιξαν και σήμερα, αλλά ήταν δύσκολο να φτάσουμε το επίπεδο των παικτών του ΠΑΟΚ που είναι πολύ έμπειροι. Δεν είναι ευχάριστο για εμάς, αλλά συνεχίζουμε...».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x