Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Πολύ καλό αποτέλεσμα για εμάς»

Η Ξάνθη έμεινε ικανοποιημένη με το 0-0 κόντρα στον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, όπως φάνηκε και από τις δηλώσεις του Μίλαν Ράσταβατς.

Ευχαριστημένη έμεινε η Ξάνθη με το 0-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Αυτό, πέραν της προσέγγισης που είχε στο παιχνίδι η ακριτική ομάδα, επιβεβαιώθηκε και με τις δηλώσεις που έκανε ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου. «Ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα, αφού δεν χάσαμε», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς με τον Πανιώνιο: «Μετά από 20 μέρες διακοπή δεν περιμένα κάτι να με εκπλήξει.Δεν ήταν καλή η έκπληξη στα πρώτα 20 λεπτά. Μετά οργανωθήκαμε και ξεκινήσαμε να παίζουμε. Δεν είχαμε καλές επιθέσεις. Ήμασταν συμπαγείς πίσω όμως και εκεί κάναμε καλή δουλειά. Τα τελευταία παιχνίδια μας βάζουν μία έξτρα πίεση. Ήταν πολύ καλό αποτέλεσμα, αφού δεν χάσαμε. Τώρα είμαστε έτοιμοι για τη συνέχεια».

-το πλάνο που είχε για το ματς: «Κάποια πράγματα σχεδιάστηκαν πριν το ματς, όμως μέσα στο παιχνίδι αλλάζουν οι καταστάσεις. Θέλαμε να χτυπήσουμε τον αντίπαλο στα αδύνατα του σημεία».

-την ισοπαλία: «Αυτός ο βαθμός ήταν έτσι όπως το περίμενα. Ο Πανιώνιος είναι μία πολύ καλή ομάδα, η απόδοση του αυτό το διάστημα ίσως δεν είναι τόσο καλή όσο πριν. Ήταν καλό για εμάς που παίξαμε αυτή την περίοδο με τον Πανιώνιο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x