Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Πρέπει να βελτιωθούμε κόντρα στις κλειστές άμυνες»

Στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ξάνθη στις αναμετρήσεις με ομάδες που παίζουν κλειστά στάθηκε ο Μίλαν Ράσταβατς, μετά το 0-0 των ακριτών με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Σέρβος τεχνικός τόνισε πως είχαν έλεγχο και σωστή ανάπτυξη, αλλά και ατυχία στην κυκλοφορία της μπάλας. Έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθεια τους μέχρι το τέλος, πως κάθε ματς έχει τις δικές του ιδιαιτερότητες και πως είναι διαφορετικό να παίζεις με ομάδες που αγωνίζονται ανοιχτά σε όλη τη διάρκεια των αναμετρήσεων. Τέλος, τόνισε πως θα χρειαστεί χρόνος για να «δέσουν» οι νέοι παίκτες.

Αναλυτικά: «Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού από την αρχή ως το τέλος, καταφέραμε να αναπτυχθούμε σωστά, φέραμε την μπάλα στο αντίπαλο μισό. Σήμερα ήμασταν λίγο άτυχοι και όχι τόσο γρήγοροι στην κυκλοφορία της μπάλας. Όταν αντιμετωπίζεις δέκα παίκτες που μένουν χαμηλά, χρειάζεσαι ταχύτητα και εγρήγορση.

Οι παίκτες μου πάλεψαν όλες τις μπάλες, τους συγχαίρω, όπως έχω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" και στους οπαδούς μας, που στα παιχνίδια μας βοηθούν πάντα και όλο και περισσότερο. Κάθε παιχνίδι έχει ιδιαιτερότητες. Τους χώρους που βρίσκουμε στην επίθεση, τους διεκδικούμε, αλλά οι ομάδες που αντιμετωπίζουμε στην έδρα μας είναι περιορισμένες. Τα χαρακτηριστικά των παικτών μου είναι πολύ ικανά όταν βρίσκουν χώρους.

Πρέπει να βελτιωθούμε στο κομμάτι της επίθεσης όταν οι αντίπαλοί μας παίζουν με αμυντική διάθεση. Θέλουμε το "μηδέν" πίσω, δεν
θέλουμε να χάνουμε, έχουμε πολλή δουλειά στην επίθεση, όμως, να κάνουμε για να βρούμε λύσεις στις κλειστές άμυνες. Το γεγονός ότι έχουμε πολλούς παίκτες νέους, θέλει χρόνο για να γίνουμε καλύτεροι. Το ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιωθούμε στο μέλλον και να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x