Σε ένα ακόμα παιχνίδι της, η Ξάνθη έμεινε μακριά από τα γκολ και αυτό είναι, σύμφωνα με όσα είπε ο Μίλαν Ράσταβατς μετά το 0-0 με τον Αστέρα Τρίπολης, το μεγάλο πρόβλημα. Με τον Σέρβο τεχνικό των ακριτών, πάντως, να μην χάνει την αισιοδοξία του για το μέλλον, μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου…

«Το πιο σημαντικό είναι ότι δεν σκοράρουμε και αυτό μας προβληματίζει. Παρουσιάσαμε καλή εικόνα, ελέγξαμε το παιχνίδι, κυριαρχήσαμε θέλοντας να κάνουμε φάσεις όμως το γκολ δεν ήρθε και πάλι. Αν είχαμε σκοράρει όλα θα ήταν διαφορετικά, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Οταν θα έρθουν τα γκολ θα είμαστε πολύ καλύτερα. Το πρόβλημα μας δεν είναι οι πόντοι αλλά ο τρόπος παιχνιδιού», είπε αρχικά ο Ράσταβατς.

Και πρόσθεσε: «Όταν λύσουμε το πρόβλημα του σκοραρίσματος θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Το πιστεύω ότι θα βγούμε από την άσχημη περίοδο και θα έρθουν καλύτερες μέρες. Κάθε ματς είναι δύσκολο για εμάς. Πρέπει να είμαστε στο ίδιο επίπεδο σε κάθε αγώνα και την απαιτούμενη ενέργεια σε κάθε ματς. Το πρόγραμμα δεν ήταν εύκολο και ούτε πρόκειται να είναι».

Κάνεις Cash out από παντού μέσω Opapp και πληρώνεσαι στο πρακτορείο.
TAGS: Ξάνθη