Κύπελλο Ελλάδας

Ράσταβατς: «Σκληρή ήττα για εμάς, δεν παλέψαμε στο πρώτο ημίχρονο»

Απογοητευμένος από την εικόνα της Ξάνθης στο 3-0 από την ΑΕΛ εμφανίστηκε ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας ότι η ομάδα του δεν «πάλεψε» στο πρώτο μέρος.

Εμφανώς απογοητευμένος με την εικόνα της Ξάνθης και φυσικά με την ήττα (3-0) από την ΑΕΛ παρουσιάστηκε -όπως είναι λογικό- ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη Τύπου.

Παράλληλα, ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας συνεχάρη τους «βυσσινί» για τη νίκη τους και την απόδοσή τους. «Είναι σκληρή ήττα για εμάς», σχολίασε.

Αναλυτικά

«Να συγχαρώ την ομάδα της Λάρισας για τη νίκη ήταν καλύτερη σήμερα. Ήμασταν έτοιμοι για την κατάσταση πριν από το παιχνίδι, είχαμε παίξει το προηγούμενο που είχαμε καλή απόδοση όχι όμως και αποτέλεσμα. Αυτό το παιχνίδι σε αντίθεση με το προηγούμενο ματς αλλά και τις νέες συνθήκες δεν μας έδωσαν το δικαίωμα χάσουμε τη μαχητικότητά μας. Μετά τα πρώτα 45 λεπτά ήταν πολύ αργά. Γενικά όλες οι συνθήκες ήταν καλύτερες για την ΑΕΛ, αλλά αυτό δεν έχει καμία δικαιολογία στο γεγονός πως δεν παλέψαμε στο πρώτο ημίχρονο. Είναι σκληρή ήττα η σημερινή. Πρέπει όμως να πω πως ήταν πολύ καλή η απόδοση της ΑΕΛ. Ελπίζω να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x