Stoiximan Super League

Ράσταβατς: «Ιδιαίτερο παιχνίδι, χαρούμενος για τη νίκη»

Ικανοποιημένος με τη νίκη της Ξάνθης επί της ΑΕΛ δήλωσε ο προπονητής των γηπεδούχων, Μίλαν Ράσταβατς.

Ο τεχνικός της ακριτικής ομάδας τόνισε ότι το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερο και πρόσθεσε ότι οι παίκτες του βρίσκονται σε τέτοιο επίπεδο για την εποχή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη. Ήταν ένα παιχνίδι ιδιαίτερο, με πολλές εναλλαγές, με πολλές κάρτες. Σε κάποια κομμάτια καταφέραμε να κάνουμε καλά πράγματα, σε κάποια σημεία όχι. Θυμάμαι όμως και καλά μας παιχνίδια που δεν κερδίσαμε. Στο τέλος μπορώ να πω ότι είμαστε μαχητές, παίρνουμε πόντους και έχω παίκτες που τους αξίζουν συγχαρητήρια για την συγκέντρωσή τους σε όλη την διάρκεια. Δεν ήμασταν γρήγοροι στο παιχνίδι με την μπάλα, ήμασταν άτυχοι με τον Σαρπόνγκ, δώσαμε ευκαιρία στον Μπρίτο που μας βοήθησε. Τολμώ να πω ότι κάποιοι παίκτες μου δεν βρίσκονται στο τέλειο επίπεδο αυτή την εποχή. Λόγω τραυματισμών, καρτών ή αργοπορημένης εισόδου στην ομάδα.

Για μένα αν ήταν νικηφόρο το αποτέλεσμα με τον Παναιτωλικό θα ήμουν πάρα πολύ ικανοποιημένος με την βαθμολογική συγκομιδή. Είμαι χαρούμενος για τον Μπρίτο, δεν είναι έτοιμος αλλά μας βοήθησε πολύ, χρειάζεται ανάσες, η παρουσία του μας επηρεάζει πολύ θετικά, τον περιμένουμε. Το πρόβλημά μας σήμερα ήταν στα άκρα, δεν είχαμε σωστό τρόπο να περάσουμε την μπάλα εκεί και να κάνουμε επικίνδυνες επιθέσεις»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x