Αγγλία

Ρέντναπ: «Ο Πογκμπά δεν είναι Μέσι, αλλά θα δώσει πολλά στην Γιουνάιτεντ»

Δεν τον συγκρίνει με τον Λιονέλ Μέσι, ωστόσο ο Χάρι Ρέντναπ πιστεύει ότι ο Πολ Πογκμπά μπορεί να δώσει πολλά στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο Πολ Πογκμπά έκανε το «μπαμ» του καλοκαιρού, όχι μόνο για την μεταγραφή του από την Γιουβέντους στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά κυρίως για το ποσό που δαπάνησαν οι «κόκκινοι διάβολοι», ώστε να τον φέρουν στο «Όλντ Τράφορντ».

Οι πρώτες εβδομάδες ήταν κάπως δύσκολες για τον 23χρονο μέσο, μέχρι να καταφέρει να ενσωματωθεί πλήρως στην ομάδα. Κάποιοι είχαν αμφιβολίες για την πορεία του στον σύλλογο, ωστόσο στην πρόσφατη νίκη με 4-1 κόντρα στην πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λέστερ, μας έδωσε μια… γεύση από το τι θα ακολουθήσει, σημειώνοντας ένα υπέροχο γκολ.

Με αφορμή αυτό, ο Χάρι Ρέντναπ θέλησε να σχολιάσει την κατάσταση γύρω από το πρόσωπο του Πογκμπά.

«Είναι φυσιολογικό ο κόσμος να έχει ανησυχία όταν ξοδεύεις 89 εκατομμύρια για έναν ποδοσφαιριστή. Οι φίλοι του συλλόγου έχουν δικαιολογημένα απαιτήσεις από τον Πογκμπά» Τόνισε στο άρθρο του στην «Daily Mail», ενώ κατέληξε:

«Δεν είναι ο Λιονέλ Μέσι, δεν θα περάσει 4 ή 5 ποδοσφαιριστές αλλά έχει να δώσει πολλά πράγματα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς μας έδειξε στο ντεπούντο του ότι μπορεί να κυριαρχήσει στο γήπεδο.»

Επιμέλεια: Νίκος Ξένος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x