Ιταλία

Ρέινα: «Η Μίλαν θέλει εκδίκηση, θα φέρει ηρεμία o Πιόλι»

Για την επιθυμία εκδίκησης που υπάρχει στη Μίλαν, αλλά και τη θετική επίδραση που θα έχει ο ερχομός του Στέφανο Πιόλι στην ομάδα, μίλησε ο Πέπε Ρέινα.

Δηλώσεις στο ιταλικό site «ANSA» έκανε ο τερματοφύλακας της Μίλαν, Πέπε Ρέινα, στις οποίες υποστήριξε πως οι «ροσονέρι» νιώθουν την ανάγκη για εκδίκηση, ενώ τόνισε πως ο νέος προπονητής των Μιλανέζων, Στέφανο Πιόλι, θα φέρει θετικότητα και ηρεμία στις τάξεις της ομάδας.

«Για εμάς ήταν ιδιαίτερα δύσκολο το ξεκίνημα της χρονιάς. Το επόμενο διάστημα θα είναι καλύτερο για τη Μίλαν», επισήμανε αρχικά ο Ισπανός γκολκίπερ.

«Ο Πιόλι θα φέρει θετικότητα και ηρεμία. Πρέπει να δουλέψουμε και να αφομοιώσουμε γρήγορα τις καινούργιες ιδέες του προπονητή, ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια μας. Είναι ένας άνθρωπός που ξέρει πολύ καλά τη Serie A, κάποιος που γνωρίζει πολύ καλά το ιταλικό ποδόσφαιρο».

Για την κακή εικόνα των Λομβαρδών έως τώρα στο πρωτάθλημα, που είχαν ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Μάρκο Τζιαμπάολο, υποστήριξε: «Για όλους εμάς, υπάρχει η επιθυμία της εκδίκησης και να τα πάμε καλύτερα από εδώ και στο εξής. Μέχρι τώρα δεν έχουμε δικαιώσει τις προσδοκίες που υπήρχαν και ελπίζω να βελτιωθούμε γρήγορα για χάρη των οπαδών μας.

Είμαι πάντα αισιόδοξος. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και το Μάιο θα κάνουμε τον απολογισμό μας
».

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x