Ιταλία

Ρέινα: «Σκληρό χτύπημα ο αποκλεισμός από τον Ολυμπιακό»

Στον αποκλεισμό της Μίλαν από την επόμενη φάση του Europa League στάθηκε με δηλώσεις του ο τερματοφύλακας των «ροσονέρι», Πεπε Ρέινα.

Βαρύ είναι το κλίμα που επικρατεί στη Μίλαν μετά τον αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό, κάτι που αποτυπώνεται και στις δηλώσεις των παικτών.

Με συνέντευξή του σε ιταλικό Μέσο, ο τερματοφύλακας των Μιλανέζων, Πέπε Ρέινα, κλήθηκε να σχολιάσει το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους» τονίζοντας πως πρόκειται για έναν οδυνηρό αποκλεισμό. Επιπλέον ξεκαθάρισε πως τα δικά τους λάθη οδήγησαν σε αυτό το αποτέλεσμα, ενώ αναφέρθηκε στον 40χρονο τεχνικό του συλλόγου.

«Ήταν πραγματικά ένα σκληρό χτύπημα για εμάς ο αποκλεισμός από την Ευρώπη που μας στιγμάτισε» ανέφερε αρχικά ο 36χρονος κίπερ και συμπλήρωσε πως: «Πρέπει να αντιδράσουμε, να βάλουμε τα κεφάλια μας κάτω και να δουλέψουμε σκληρά. Δεν ήταν ήττα που προήλθε εξαιτίας των λαθών του διαιτητή, παρόλο που έγιναν κάποια πράγματα, αλλά τα μεγαλύτερα λάθη έγιναν από εμάς. Μας βόλευαν δύο από τα τρία αποτελέσματα και απλά δεν ήμασταν αποφασισμένοι να πάρουμε την πρόκριση».

«Ο Τζενάρο Γκατούζο, είναι ο καπετάνιος αυτού του πλοίου και πάντα αναλαμβάνει τις ευθύνες για τα αρνητικά αποτελέσματα. Όλοι μας θέλουμε να αντιδράσουμε και να ξαναβάλουμε την ομάδα στο σωστό δρόμο, στο οποίο βρισκόμασταν πριν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Πρέπει να κερδίσουμε όλα μας τα παιχνίδια μέχρι την χειμερινή διακοπή για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε το δεύτερο μισό της σεζόν σε καλή θέση» πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x