Champions League

Ρεκόρ 20ετίας του Φίγκο έπιασε ο Γκνάμπρι!

Το επόμενο «θύμα» επί αγγλικού εδάφους ήταν η Τσέλσι για τον Σερζ Γκνάμπρι, ο οποίος σκόραρε απέναντι σε δεύτερη ομάδα του Λονδίνου και έπιασε ρεκόρ που κρατούσε ο Λουίς Φίγκο από τη σεζόν 1999/00.

Τα γκολ που πέτυχε ο Σερζ Γκνάμπρι στη χθεσινή αναμέτρηση της Τσέλσι με τη Μπάγερν Μονάχου για τη φάση των «16» του Champions League σηματοδότησε την ισοφάριση επίδοσης την οποία κατείχε ο Λουίς Φίγκο.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός εξτρέμ σκόραρε απέναντι σε δεύτερη λονδρέζικη ομάδα εκτός έδρας την ίδια σεζόν, μετά τα τέρματα που είχε πετύχει κόντρα στη Τότεναμ.

Ο άλλοτε θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είχε «τινάξει» τα αντίπαλα δίχτυα της Άρσεναλ και της Τσέλσι την περίοδο 1999/00 στην Αγγλία για λογαριασμό της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η φετινή σεζόν αποτελεί μια χρονιά «εκτόξευσης» για τον νεαρό μεσοεπιθετικό. Είναι ένας από τους πιο βελτιωμένους παίκτες της Ευρώπης, γεγονός που τον κάνει αναντικατάστατο στη σύνθεση της Μπάγερν.

Στο γερμανικό πρωτάθλημα έχει πανηγυρίσει 10 φορές και έχει δημιουργήσει άλλα 8 γκολ για τους συμπαίκτες του. Στο Champions League έχει σκοράρει 6 τέρματα σε ισάριθμα παιχνίδια με μία ασίστ.

Επιμέλεια: Θανάσης Ρενδούμης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x