Stoiximan Super League

Ρεκόρ δίχως τέλος για τον ΠΑΟΚ!

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει η ομάδα του Λουτσέσκου, η οποία ετοιμάζεται να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα μετά από 34χρόνια.

Ιστορικά επιτεύγματα ισοφαρίζει ή καταρρίπτει ο ΠΑΟΚ του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να περάσει με νίκη – ανατροπή από το Αγρίνιο, όπου επικράτησε με σκορ 2-1 του Παναιτωλικού.

Με αυτό το «διπλό» οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τα δέκα τη φετινή σεζόν, όσα δηλαδή είχαν είχε κάνει την αγωνιστική περίοδο 1975/76, που πήρε το πρώτο του πρωτάθλημα.

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ συμπλήρωσε 30 σερί παιχνίδια που σκοράρει, διευρύνοντας το ρεκόρ στην ιστορία του. Το ίδιο κάνει εδώ και 22 εκτός έδρας παιχνίδια του, που επίσης είναι ρεκόρ του.

Ο Βιεϊρίνια, με τη σειρά του, έφτασε τα 25 γκολ στο πρωτάθλημα με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και έπιασε στην 30η θέση των σκόρερ όλων των εποχών τον Παντελή Κωνσταντινίδη.

O αρχηγός της ομάδας άφησε στα 24 τον Μάρτιν Μιέτσιελ και τώρα οι ξένοι στην ιστορία του ΠΑΟΚ με περισσότερα γκολ από τον Βιεϊρίνια, είναι ο Γκουερίνο (66) και ο Πρίγιοβιτς (35). Δεν υπολογίζουμε ως ξένους τους Γιασουμή και Οκκά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x