Ισπανία

Ρεκόρ στον πάγκο της Mπαρτσελόνα για Λουίς Ενρίκε!

Ιστορία έγραψε χάρη στη χθεσινή νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Αθλέτικ Μπιλμπάο ο Λουίς Ενρίκε, καθώς έφτασε πιο γρήγορα από κάθε άλλον τις 100 νίκες!

Μπορεί να «ζορίστηκε», σε μια έδρα που την δυσκολεύει παραδοσιακά, μπορεί να μην σκόραρε μετά από ένα χρόνο κάποιος εκ της τριπλέτας του MSN, ωστόσο η Μπαρτσελόνα κατάφερε να περάσει νικηφόρα (0-1) από τη Χώρα των Βάσκων. Αυτή η νίκη ήταν σημαδιακή χθες για τον Λουίς Ενρίκε, αφού έφτασε τις 100 νίκες στον πάγκο των «μπλαουγκράνα» σε 126 παιχνίδια, κάτι που καταφέρνει μάλιστα πιο γρήγορα από κάθε άλλο προπονητή που βρέθηκε στο τιμόνι των Καταλανών!

Ο 46χρονος τεχνικός από την Αστούρια έχει αναλάβει τις προπονητικές τύχες της Μπαρτσελόνα από το καλοκαίρι του 2014 και η φετινή είναι η τρίτη κατά σειρά σεζόν του στην Βαρκελώνη. Μέσα σε αυτό το διάστημα, πέραν των όσων τίτλων έχει καταφέρει να κατακτήσει, μετράει πια 100 νίκες σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ το κοντέρ έχει «γράψει» επίσης 13 ισοπαλίες και 13 ήττες επί εποχής του στο «Καμπ Νου», σπάζοντας έτσι το ρεκόρ ... ταχύτητας που κρατούσε μέχρι πρότινος ο Πεπ Γκουαρντιόλα (είχε φτάσει τις 100 νίκες στα 139 ματς).

Άλλο ένα δείγμα της δουλειάς που κάνει ο Ισπανός κόουτς εδώ και τρεις χρονιές στη Βαρκελώνη.

Eπιμέλεια: Χρήστος Γραβιάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x