Stoiximan Super League

Ρεπόρτερ της Πάρμα αναλύει στο sportfm.gr τα δεδομένα για Ελ Καντουρί!

Ο ρεπόρτερ της Πάρμα, Σιμόνε Λορίνι, έδωσε στο sportfm.gr το ρεπορτάζ του για την υπόθεση του Ομάρ Ελ Καντουρί, αναφέροντας τα δεδομένα που υπάρχουν.

Τα δεδομένα αναφορικά με το «ζεστό» ενδιαφέρον της Πάρμα για τον Ομάρ Ελ Καντουρί αναλύει στο sportfm.gr ο Σιμόνε Λορίνι.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Πάρμα, επιβεβαίωσε σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του τα δημοσιεύματα που υπάρχουν για το ενδιαφέρον που έχουν δείξει οι Ιταλοί για τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό λέγοντας χαρακτηριστικά πως «όσα γράφονται είναι αληθινά».

Υποστήριξε πως δεν υπάρχει καμία συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές ούτε έχει κατατεθεί προς το παρόν κάποια πρόταση. Αυτή, όμως, που πρόκειται να γίνει όλα δείχνουν πως θα είναι για τον 6μηνο δανεισμό του ποδοσφαιριστή, ενώ θα θελήσουν να βάλουν και μια ρήτρα για την απόκτησή του από τον ΠΑΟΚ.

Τέλος, ο Σιμόνε Λορίνι υποστήριξε πως αυτή την ώρα υπάρχει ραντεβού ανάμεσα στους ανθρώπους της Πάρμα και στον νέο εκπρόσωπο του Ελ Καντουρί, ονόματι Ντιέγκο Ταβάνο, όπου συζητούνται όλες οι λεπτομέρειες και οι παράμετροι για την παραπάνω υπόθεση.

Γιώργος Τσανάκας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x