Ισπανία

Ριβάλντο για Βινίσιους: «Έπρεπε να παίζει από την αρχή της χρονιάς»

Την πεποίθηση πως ο Βινίσιους άξιζε να πάρει περισσότερες ευκαιρίες από τον Τζουλέν Λοπετέγκι εξέφρασε ο Ριβάλντο, που είναι αισιόδοξος για τον νεαρό άσο μετά την πρόσληψη του Σολάρι.

Την πίστη του στον Βινίσιους εξέφρασε ο Ριβάλντο σε πρόσφατη συνέντευξη του, όπου υποστήριξε πως ο νεαρός άσος έπρεπε να είχε περισσότερο χρόνο συμμετοχής από την αρχή της σεζόν και πως δεν έπρεπε να αγωνίζεται στην Καστίγια.

«Έπρεπε να παίζει συχνά από την αρχή της σεζόν», τα λόγια του πρώην άσου του Ολυμπιακού και της Άεκ.

«Τώρα παίρνει περισσότερες ευκαιρίες με τον Σολάρι και πιστεύω πως θα συνεχίσει να κερδίζει το δικαίωμα να αγωνίζεται περισσότερα λεπτά. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης που δείχνει φοβερή προσωπικότητα στο χορτάρι», πρόσθεσε.

«Δείχνει τρομερή ωριμότητα για έναν τόσο νεαρό ποδοσφαιριστή, που είναι μόλις 18 χρονών», υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην «Betfair».

Η επιλογή του Σολάρι

Όσον αφορά το νέο τεχνικό των «Μερένχες», ο Ριβάλντο υποστήριξε πως θα κριθεί στα σημαντικά παιχνίδια αν είναι ο σωστός προπονητής για τον σύλλογο.

«Τέσσερα παιχνίδια, τέσσερις νίκες, πρέπει να του δώσουμε συγχαρητήρια για αυτό, αλλά ακόμα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν θα μεταφέρει αυτό το μομέντουμ και στα κρίσιμα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ, μιας και το μέλλον του ως προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης είναι πιθανό να κριθεί από την Ευρώπη», δήλωσε ο πρώην παίκτης της Μπαρτσελόνα.

«Όταν έρθουν τα σημαντικά παιχνίδια, οι δυσκολίες θα είναι περισσότερες και μόνο τότε θα μπορούμε να δούμε αν είναι ο σωστός προπονητής για τον σύλλογο. Αν συνεχίσει να κερδίζει, οι οπαδοί θα ξεχάσουν αν προέρχεται από την Καστίγια, η μια μεγάλη ομάδα της Ευρώπης», πρόσθεσε.

Επιμέλεια: Ορφέας Πρασσάς

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x