Ισπανία

Ριβάλντο: «Ο Τσάβι θα έχει έξτρα πίεση στην Μπαρτσελόνα, θα συγκριθεί με τον Πεπ»

Ο Ριβάλντο θεωρεί ότι ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα θα ήταν καλός προπονητής στο «Καμπ Νου», αλλά θα πρέπει να αντιμετωπίσει ένα τεράστιο βάρος προσδοκιών.

Την έξτρα πίεση που θα δεχθεί ο Τσάβι, όταν επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ως προπονητής, σχολίασε μιλώντας στην Betfair ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος άσος, Ριβάλντο.

«Πιστεύω ότι ο Τσάβι θα γίνει προπονητής της Μπαρτσελόνα στο μέλλον, αφού δεν είναι μόνο ένας καλός άνθρωπος που γνωρίζει την ομάδα από μέσα, αλλά φαίνεται επίσης να έχει καλές ιδιότητες ως τεχνικός.

Η πίεση της ανόδου του συλλόγου σε αυτό το επίπεδο θα είναι υψηλή, ειδικά επειδή είχε παρόμοια επαγγελματική σταδιοδρομία με τον Πεπ Γκουαρδιόλα, ένα πανομοιότυπο στυλ παιχνιδιού και θα μπορούσε τώρα να αναπαράγει ένα σύστημα στο οποίο ήταν μαέστρος»
, σχολίασε ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα, που πρόσθεσε ότι πολλά θα εξαρτηθούν και από το ρόστερ που θα έχει στη διάθεσή του.

«Φυσικά, δεν θα είναι εύκολο να κάνεις κάτι παρόμοιο και θα πρέπει να έχεις τους σωστούς παίκτες την κατάλληλη στιγμή για να βάλεις το σύστημά του να λειτουργεί τέλεια. Όταν έχεις αυτή την πίεση, είναι επειδή οι άλλοι σε εμπιστεύονται και εσύ είναι υπεύθυνος για έναν μεγάλο σύλλογο με τεράστιες φιλοδοξίες. Οποιοσδήποτε προπονητής θα ήθελε να προπονήσει την Μπαρτσελόνα. Πολλά θα εξαρτηθούν από τους παίκτες που θα έχει όταν πάει. Πρέπει να προσθέσει δύο ή τρία βασικά ,μέλη για να ενισχύσει την ομάδα και να του δοθεί η ευκαιρία να φτάσει τα επίπεδα του Πεπ», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x