Γενικά

Ρικέλμε: «Ο τελικός του Λιμπερταδόρες θα είναι το πιο ακριβό φιλικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου»

Κάθετα αντίθετος με τη μετακίνηση του Superclasico στη Μαδρίτη είναι ο Χουάν Ρομάν Ρικελμε, ο οποίος χαρακτήρισε το παιχνίδι της Κυριακής το ακριβότερο φιλικό στην ιστορία του αθλήματος.

Με σκληρά λόγια μίλησε ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε για την απόφαση την CONMEBOLνα διεξαχθεί ο δεύτερος τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στην Ρίβερ και την Μπόκα εκτός Αργεντινής, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό «La Red». Ο 40χρονος χαρακτήρισε το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής φιλικό, ενώ παράλληλα "καταδίκασε" τα επεισόδια που οδήγησαν στην αναβολή του παιχνιδιού στο «Μονουμεντάλ».

«Μας πήραν έναν μεγάλο τελικό. Στο επόμενο Μπόκα – Ρίβερ τι θα γίνει; Θα παιχτεί και αυτό σε κάποια άλλη χώρα; Δεν θα είναι το ίδιο. Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ θέλω να κερδίσει η Μπόκα, πιστεύω πως θα έπρεπε να παιχτεί στην Αργεντινή. Έτσι όπως θα γίνει, θα είναι σαν το πιο ακριβό φιλικό στην ιστορία του ποδοσφαίρου», τόνισε ο 40χρονος παλαίμαχος μέσος της Μπόκα και, στη συνέχεια, μίλησε για τα επεισόδια που οδήγησαν στην αναβολή του δεύτερου τελικού της διοργάνωσης.

«Όσα συνέβησαν ήταν πάρα πολύ άσχημα. Δεν θέλω τα παιδιά μου συνηθίσουν να βλέπουν τέτοια πράγματα. Ήμουν ενθουσιασμένος που η Μπόκα θα μπορέσει να πάρει το τρόπαιο μέσα στο γήπεδο της Ρίβερ, αφού θα μας σέβονταν αν καταφέρναμε κάτι τέτοιο. Αυτά που συνέβησαν δεν ήταν φυσιολογικά. Λίγες μέρες πριν ανησυχούσαμε μήπως συμβεί κάτι στη σύνοδο των G20, αλλά όλα κύλησαν ομαλά», ήταν τα λόγια του Ρικέλμε.

Επιμέλεια: Δημήτρης Παπαδήμας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x