Γερμανία

Ριμπερί: «Η Ρεάλ έδινε… τρελά λεφτά στη Μπάγερν το 2009 για εμένα, τελικά πήρε τον Ρονάλντο»

Ο Φρανκ Ριμπερί αποκάλυψε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πρόσφερε 70 εκατομμύρια ευρώ στη Μπάγερν Μονάχου για να τον αποκτήσει, για να καταλήξει τελικά στον Κριστιάνο Ρονάλντο!

Ίσως η ιστορία να είχε γραφτεί διαφορετικά, αν η Μπάγερν Μονάχου δεν απέρριπτε την προσφορά της Ρεάλ Μαδρίτης, ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ για τον Φρανκ Ριμπερί…

Κι αυτό γιατί, όπως τόνισε σε συνέντευξή του στην «Bild» ο Γάλλος άσος, μετά την άρνηση των Βαυαρών, οι «μερένγκες» προχώρησαν στην μεταγραφή του… Κριστιάνο Ρονάλντο!

«Θυμάμαι καλά το περιστατικό. Ήταν 2009 προς 2010 όταν η Μπάγερν δεν ήθελε να με αφήσει να φύγω σε καμία περίπτωση. Ξέρετε τι μου είχε πει ο Ούλι Χένες; “Η Μπαρτσελόνα έχει τον Μέσι, η Ρεάλ πήρε τον Ρονάλντο κι εμείς έχουμε εσένα”. Επικρατούσε τρέλα τότε!», ανέφερε επί του θέματος ο Ριμπερί.

Και συμπλήρωσε: «Επτά τοπ ομάδες με ήθελαν. Ήταν οι Γιουβέντους, Ίντερ, Μίλαν, Τσέλσι, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όλες τους είχαν ρωτήσει τη Μπάγερν για εμένα».

Η Τσέλσι φέρεται να πρόσφερε το 2009 μέχρι και… 80 εκατομμύρια ευρώ συν τον Ζοσέ Μποσίνγκουα, για τις υπηρεσίες του 36χρονου σήμερα εξτρέμ! «Ήταν πολύ "ζεστή", όπως ήταν και η Ρεάλ. Η Ρεάλ έδινε 70 εκατομμύρια ευρώ. Ειλικρινά δεν ήξερα. Έπρεπε να μείνω ή να φύγω;», πρόσθεσε ο Ριμπερί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ένα τέτοιο ποσό, για εκείνη την εποχή, θα ήταν όχι μόνο για τη Μπάγερν αλλά για ολόκληρη τη Bundesliga νέο ρεκόρ! Μάλιστα, αν δει κανείς τις ημερομηνίες, θα διαπιστώσει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης όντως ήθελε να κάνει το «μπαμ»...

Εξ ου και δαπάνησε τελικά το ποσό των 94 εκατομμυρίων ευρώ για να αποκτήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να τον κάνει τον πιο… ακριβοθώρητο ποδοσφαιριστή της εποχής!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x