Europa League

Ρισβάνης στον ΣΠΟΡ FM: «Μας πήγε η ψυχή στην Κούλουρη - Δεν είμαστε αουτσάιντερ με την Λέγκια»

Ο Σπύρος Ρισβάνης αναφέρθηκε στην χαλαρότητα του Ατρόμητου που έκαναν την Στρέντα να πιστέψει στην πρόκριση, ενώ μίλησε και για την επόμενη αντίπαλο της ομάδας του, την Λέγκια Βαρσοβίας.

Στην χαλαρότητα που έδειξε αυτός και οι συμπαίκτες του μετά το 2-0 και έδωσαν το δικαίωμα στην Στρέντα να μπει στο κόλπο της πρόκρισης στάθηκε ο Σπύρος Ρισβάνης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6, ενώ για τα ματς στην επόμενη φάση με την Λέγκια υποστήριξε πως ο Ατρόμητος δεν είναι το αουτσάιντερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σπύρος Ρισβάνης στον Παύλο Κουστέρη και στον ΣΠΟΡ FM 94,6:

«Μας πήγε η ψυχή στην Κούλουρη, μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο χαλαροί και κάναμε λάθη. Αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλα στο τέλος. Δεν ήταν ότι είχαμε άγχος αλλά σαν να το λάβαμε χαλαρά στο δεύτερο ημίχρονο χωρίς λόγο, δώσαμε την μπάλα στους αντιπάλους. Φάγαμε ένα γκολ από λάθος και άλλο ένα με πέναλτι. Τέλος καλό, όλα καλά όμως», είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι σκόραρε αλλά δεν... ξέσπασε: «Ήθελα να είμαι συγκεντρωμένος γιατί ήξερα πως είχε δέκα λεπτά ακόμη το ματς».

Για την Λέγκια και πως ο Ατρόμητος είναι αουτσάιντερ στο ζευγάρι: «Είναι μια καλή ομάδα, σε αυτή τη φάση και σε αυτό το επίπεδο δεν υπάρχουν αουτσάιντερ ή φαβορί. Εμείς πρέπει να κάνουμε τις οδηγίες του προπονητή, να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και πιστεύω στο τέλος το αποτέλεσμα θα είναι καλό για εμάς».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x