Αγγλία

Ρήτρα 25 εκατ. ευρώ για ομάδα του Τσάμπιονς Λίγκ σε Βάρντι

Τη δυνατότητα να κάνουν δικό τους τον Βάρντι καταβάλλοντας ένα ποσό γύρω στα 25 εκατ. ευρώ ως ρήτρα αποδέσμευσης σε όσες ομάδες αγωνίζονται στο Τσάμπιονς Λίγκ δίνει η Λέστερ.

Μεταγραφή σε ομάδα του Τσάμπιονς Λίγκ μπορεί να πάρει ο Βάρντι σε περίπτωση που αυτή πληρώσει την απαιτούμενη ρήτρα του συμβολαίου του.

Απόλυτα ικανοποιημένος έμεινε από τα όσα συνάντησε και έζησε στη Λέστερ ο 29χρονος φορ τη χρονιά που πρόσφατα τέλειωσε. Και πώς να μην είναι άλλωστε όταν το 2012 αγωνιζόταν στην non-League φτάνοντας στην κορυφή φέτος με τις «αλεπούδες».

Όπως αναφέρει η «Daily Mail» ο ποδοσφαιριστής που υπέγραψε το Φεβρουάριο νέο συμβόλαιο με τη Λέστερ και εισπράττει πάνω από 100.000 ευρώ την εβδομάδα, μπορεί να πάρει μεταγραφή σε οποιαδήποτε ομάδα αγωνίζεται στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λίγκ.

Το μόνο που θα πρέπει να κάνει κάθε ενδιαφερόμενος είναι να καταβάλει το ποσό της ρήτρας του παίκτη που είναι στα 25 εκατ. ευρώ.

Μάλιστα πρόκειται για μια τακτική που η διοίκηση της Λέστερ προτίθεται να κάνει και με αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές του συλλόγου που βοήθησαν σημαντικά στον ποδοσφαιρικό άθλο της κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Επιμέλεια: Νάσος Γρυπαίος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x