Αγγλία

Ριτσάρλισον: «Πουλούσα γλυκά και παγωτά για να βοηθήσω οικονομικά την οικογένεια μου»

Ο νεαρός παίκτης της Έβερτον, ο οποίος σκόραρε πρόσφατα με την εθνική Βραζιλίας, μίλησε στην «AS» για τα παιδικά του χρόνια.

Την αποκάλυψη πως πουλούσε γλυκά και παγωτά, ώστε να βοηθάει οικονομικά την οικογένειά του, προχώρησε ο Ριτσάρλισον σε συνέντευξη που παραχώρησε στη διαδικτυακή έκδοση της «AS».

Στην ερώτηση του Ισπανού δημοσιογράφου, Φερνάντο Καλάς, σχετικά με της αναμνήσεις του από τα δύσκολα παιδικά του χρόνια απάντησε:

«Θυμάμαι την κατάσταση που βρισκόταν η οικογένειά μου. Έπρεπε να μένω στο σπίτι του θείου μου, που βρισκόταν πιο κοντά στο γήπεδο που έκανα προπόνηση γιατί δεν είχα λεφτά για να πάρω το λεωφορείο. Πουλούσα γλυκά και παγωτά για να βγάλω χρήματα και να βοηθήσω τους γονείς μου. Το έκανα αυτό γιατί όλοι έκαναν τα πάντα για να με βοηθήσουν να κατακτήσω το όνειρο μου, να γίνω ποδοσφαιριστής. Έμαθα ότι χρειάζεσαι υπομονή, επιμονή και πίστη στους ανθρώπους για να κατακτήσεις τους στόχους σου!».

Ο Ριτσάρλισον διανύει την πρώτη του χρονιά στην Έβερτον και έχει ήδη σκοράρει 3 γκολ σε μόλις 3 αγώνες.

Στην εθνική Βραζιλίας έκανε ντεμπούτο ως βασικός στο αγώνα απέναντι στο Ελ Σαλβαδόρ και πέτυχε 2 όμορφα γκολ ενώ κατάφερε να κερδίσει και ένα πέναλτι, συνεχίζοντας το εξαιρετικό ξεκίνημα που κάνει την φετινή σεζόν.

Επιμέλεια: Γιάννης Παλιβάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x