Γαλλία

Ριβέρ: «Ο Βεντούρα πρέπει να καλέσει τον Μπαλοτέλι στην Εθνική»

Να καλέσει τον Μάριο Μπαλοτέλι στην εθνική Ιταλίας προέτρεψε τον Τζιαμπιέρο Βεντούρα ο πρόεδρος της Νις, Ζαν Πιερ Ριβέρ, ο οποίος τόνισε πως ο Ιταλός επιθετικός έχει εξαιρετική συμπεριφορά.

Την άποψη του ότι ο Μάριο Μπαλοτέλι πρέπει να κληθεί στην εθνική Ιταλίας εξέφρασε ο πρόεδρος της Νις, Ζαν Πιερ Ριβέρ, ο οποίος δήλωσε πως η συμπεριφορά του Μπαλοτέλι έχει πλέον βελτιωθεί και δεν δημιουργεί προβλήματα

«Έχει ένα ταλέντο το οποίο δεν έχει ακόμα χάσει και δουλεύει πολύ σκληρά για να βρεθεί στο Παγκόσμιο Κύπελλο» είπε στην «Gazzetta dello Sport» ο Γάλλος παράγοντας, και συμπλήρωσε:

«Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Βεντούρα, αλλά θα τον έπαιρνα τηλέφωνο για να εγγυηθώ ότι ο Μάριο (Μπαλοτέλι) είναι πραγματικά ένας πολύ καλός παίκτης, ο οποίος θα φέρει τη χαρά στα αποδυτήρια».

Στη συνέχεια, ο Ριβέρ αναφέρθηκε στην μεταγραφή του Ιταλού επιθετικού και στο πως τον έπεισε να πάει στη Νις.

«Όταν γνώρισα πρώτη φορά τον Μάριο, μιλούσαμε για τέσσερις ώρες. Τον έπεισα ότι μαζί μας θα ξαναβρεί την ουσία του ποδοσφαίρου και το χαμόγελο του. Έτσι έγινε, και είμαι χαρούμενος γι’αυτό» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νις.

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x