Stoiximan Super League

Ρίχνει γέφυρες με την Ερασιτεχνική η ΑΕΛ

Προσπάθεια να εξομαλυνθούν οι σχέσεις των δύο πλευρών, κάνουν ΑΕΛ και Ερασιτεχνική. Έπεσε στο τραπέζι και το θέμα της έδρας της επόμενης σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει τα θέματα της ημερήσιας διάταξης του προγραμματισμένου Διοικητικού Συμβουλίου για τις 1/3/2018, που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΛ στο AEL FC ARENA στις 18:00.

1. Έδρα της ΑΕΛ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

2. Λειτουργία τμημάτων υποδομών.

3. Συνεργασία της ΠΑΕ ΑΕΛ με σημαντικά μέλη του μητρικού σωματείου ώστε να αποκατασταθεί η κανονικότητα στις σχέσεις ΠΑΕ - Ερασιτεχνικής, η οποία έχει διαταραχθεί αδικαιολόγητα από την εμμονή τριών μελών της διοικήσεως της ερασιτεχνικής (Νάκας, Βαλιάκος, Φασούλας) με ενέργειες και ανακοινώσεις που δυσφημούν τη δημόσια εικόνα της οικογενείας της ΑΕΛ πανελληνίως.

Η συζήτηση αυτή είναι επιβεβλημένη μετά τις παραιτήσεις και την απενεργοποίηση σημαντικών μελών της διοικήσεως, ειδικά του κ. Τσαγκάλη, ο οποίος κατείχε τις θέσεις του Προέδρου και Αντιπροέδρου τα τελευταία 2 χρόνια, λόγω της διαφοροποιήσεως του με τους υπόλοιπους τρεις και της εγγράφου εκφράσεως της εκτιμήσεως του προς το πρόσωπο του κ. Κούγια, είτε με τη μορφή μηνυμάτων προς αυτόν, είτε με ιδιόγραφο σημείωμα του, το οποίο και δημοσιοποιούμε σήμερα, με αφορμή την πώληση από τον κ. Τσαγκάλη προς τον κ. Κούγια ενός πολύ όμορφου αυτοκινήτου, στο πίσω μέρος της επαγγελματικής του κάρτας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x