Αγγλία

Ρίχνει κλεφτές «ματιές» σε Καντρέβα η Τσέλσι

Τον Αντόνιο Καντρέβα της Ίντερ έχει βάλει στο «στόχαστρο» η Τσέλσι, η οποία θέλει να προσθέσει περισσότερη ποιότητα και βάθος στο ρόστερ της.

Πρόταση για την απόκτηση του Αντόνιο Καντρέβα της Ίντερ ετοιμάζει η Τσέλσι, η οποία ελπίζει να συμφωνήσει με την ιταλική ομάδα τον Ιανουάριο για να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το ρόστερ της και να «βγάλει» τον μεγάλο όγκο αγώνων που θα δώσει φέτος.

Το ενδιαφέρον των πρωταθλητών Αγγλίας δεν είναι καινούργιο, αφού και το καλοκαίρι είχαν κινηθεί για τον Ιταλό μέσο, όμως είχαν εισπράξει την αρνητική απάντηση των «νερατζούρι».

Βέβαια, η παραμονή του Καντρέβα στην πατρίδα του μόνο σε καλό δεν του βγήκε, καθώς οι φετινές εμφανίσεις του δεν είναι οι αναμενόμενες, με συνέπεια να δέχεται σκληρή κριτική από τους φιλάθλους, οι οποίοι μάλιστα τον αποδοκίμασαν στο παιχνίδι απέναντι στην Τζένοα.

Σε αυτό το γεγονός «ποντάρει» η ομάδα του Αντόνιο Κόντε για να πείσει τον Ιταλό χαφ να μετακομίσει στο Λονδίνο, καθώς ο συμπατριώτης του προπονητής των «μπλε» πιστεύει πως ο 30χρονος μέσος ταιριάζει στα πλάνα του και μπορεί να βοηθήσει τους «μπλε».

Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x