Stoiximan Super League

Ριζικές αλλαγές στον Ολυμπιακό

Τρία είναι τα στάδια στα οποία ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να γυρίσει σελίδα και να αφήσει πίσω του τη φετινή μέτρια σεζόν του. Μάχη για τίτλο, ανανέωση της διοίκησης και σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ.

Άλλη μία κακή εμφάνιση προστέθηκε στις φετινές του Ολυμπιακού, με την ισοπαλία κόντρα στον Παναθηναϊκό για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Στα τελευταία επτά ματς οι Πειραιώτες μετρούν μία νίκη, 4 ισοπαλίες και 2 ήττες, με τη διοίκηση του συλλόγου να έχει λάβει την απόφαση να γυρίσει σε τρία στάδια σελίδα ενόψει της επόμενης σεζόν.

Προτεραιότητα για τους «ερυθρόλευκους» αποτελεί η μάχη για την διεκδίκηση του φετινού πρωταθλήματος, αφού τα πάντα είναι ανοιχτά και δεν αποκλείεται η ΠΑΕ να δικαιωθεί σε δεύτερο βαθμό για τα επεισόδια στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και να επιστραφούν οι βαθμοί που είχαν αφαιρεθεί. Και αυτό να συμβεί, όμως, θα πρέπει ο Όσκαρ Γκαρθία και οι παίκτες του να κάνουν το «6 στα 6» στα επόμενα ματς, με τον Καταλανό τεχνικό να παίζει τα… ρέστα του στα εναπομείναντα παιχνίδια.

Από εκεί και πέρα, με τη λήξη της σεζόν αναμένεται να υπάρξουν αλλαγές στα υψηλά κλιμάκια του συλλόγου, με τον «Κόκκινο Πρωταθλητή» να υποστηρίζει πως ορισμένες κινήσεις να προκαλούν αίσθηση σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Στη συνέχεια, το τρίτο στάδιο είναι ο «νέος Ολυμπιακός» να χτιστεί σε στέρεες βάσεις και να συνεχίζει να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη, με τους παίκτες που θα πιάσουν Λιμάνι να μην βλέπουν ως… σκαλοπάτι την ομάδα και να δίνουν τα πάντα για τη φανέλα. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει πως θα γίνουν στοχευμένες κινήσεις για ποδοσφαιριστές που θα ανεβάσουν το τωρινό επίπεδο της ομάδας και την φέρουν ξανά στην κορυφή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x